Los bericht bekijken
  #3  
Oud 11 mei 2008, 17:41
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.459
Standaard

Het nieuwsbericht vind je ook terug op dit forum en op de homepage bij de nieuwsberichten. Dit stond in een brief die naar de power-bundel abonnees is gestuurd.

Behalve de reeds ingevoerde snelheidsverhoging stond daarin:

Citaat:
Bovendien wordt medio 2008 de Powerbundel uigebreid met de volgende extra's:

5 extra digital tv-zenders
Nieuw in de Powerbundel wordt het digital verrassingspakket. Dit is een tweemaandelijks wisselende selectie van vijf zenders uit het totale digitale televisie-aanbod van Multikabel. Het actualy aanbod en kanaalnummer vindt u na de introductie van het verrassingpakket op www.multikabel.nl. Om digitale televisie te kunnen kijken, heeft u een digitale ontvanger nodig.

Onbeperkt gebruik van Nieuwsserver
Later dit jaar kunt u onbeperkt gebruikmaken van de Multikabel Nieuwsserver. Het quotum van 100 GB nieuwsgebruik per maand komt dan te vervallen.
Het onbeperkt gebruik van de newsserver is inmiddels wel al ingegaan. Het 'verrassingspakket' nog niet, maar zou dus medio 2008 ingaan en dat kan nog wel even duren dus.

Zoals BenJ schrijft, hopelijk binnenkort dus meer hierover. (Het gaat dus om 5 zenders uit het totaal-pakket, als je dat al hebt merk je er dus niets van)
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....