Los bericht bekijken
  #186  
Oud 11 mei 2008, 10:44
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.469
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door renecl Bekijk bericht
Een forum is bedoeld om ervaringen en meningen te delen tussen gebruikers. En is (helaas) geen directe ingang naar @home/ziggo.

Dus klagen doe je bij Home/Ziggo , hier kun je wel de onvrede kwijt, maar verwacht niet dat er dan direct iets gebeurd !
Niet helemaal waar. Weliswaar moet je zelf ook klagen bij je provider als je het ergens niet mee eens bent, maar zaken die in het forum aangedragen worden worden door ons (MGV) wel degelijk overlegd met Ziggo. Dus dit forum is geen directe ingang van Ziggo, maar wel naar Ziggo.

De MGV is de gebruikers-vereniging van Multikabel en wij hebben op regelmatige basis vergaderingen met "onze" provider Multikabel gehad en direct via ad-hoc contacten per telefoon/email. De individuele en algemene problemen die via ons ingebracht werden zijn altijd serieus behandeld. Er zijn bij Multikabel ook vele door ons aangedragen verbetervoorstellen ingevoerd. Nu Multikabel overgegaan is in het grotere Ziggo blijven wij dit gewoon doen. Wij overleggen dus ook met Ziggo en hebben rechtstreekse contacten. Zaken die bij ons aangedragen worden en in het forum naar voren komen, zullen dus altijd op de agenda komen en bij Ziggo terecht komen.

Wij hebben ondertussen al een paar keer informeel en officieel overleg gehad met de nieuwe organisatie en hebben er vertrouwen in dat we in de toekomst op dezelfde manier kunnen werken als we in het verleden bij Multikabel gedaan hebben. Helaas zit Ziggo nu nog in een overgangsfase, maar als eind deze week het nieuwe merk gepresenteerd zal worden met alle produkten wordt het allemaal duidelijker hopen we en kunnen we gericht op bepaalde zaken ingaan.

Dat er na een overleg over een verschil van inzicht tussen ons en Ziggo "direct iets gebeurd" is natuurlijk niet altijd zo, een bedrijf zal zijn beleid nooit direkt 180 graden omgooien, maar het kan wel invloed hebben op de grote lijnen. Ook biedt het de mogelijkheid om te lobbyen voor nieuwe dingen of wijzigingen die voor iedereen voordeel opleveren. Dat hebben wij in het verleden met Multikabel ook gezien.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....