Los bericht bekijken
  #1  
Oud 10 mei 2008, 00:11
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard Hoe zit het met Ethernet to the Home (EttH)

Misschien een vraagje voor ANONIEM:

Hoe zit het met het project EttH (Ethernet to the Home) loopt dit nog? is dit al afgesloten? of nu met ziggo in aantocht, laten varen? of gaat dit straks gewoon door?

Onderstaand artikel voor de mensen die niet weten wat EttH is:


Ethernet to the Home is de nieuwste generatie breedbandtechnologie. Deze is op dit moment nog niet commercieel in de markt, maar bevindt zich nog in testfase. Niettemin heeft @Home met EttH een innovatieve breedbandaansluiting gevonden die grote snelheden biedt, zowel downstream als upstream.
Tevens biedt deze unieke techniek vele nieuwe mogelijkheden voor breedbandgebruikers. De computer wordt direct aangesloten op de EttH wandcontactdoos zodat een modem niet meer nodig is. De snelheid is gegarandeerd en de aansluiting werkt altijd. Aanmelden voor diensten gebeurt online en na aanmelding is de dienst direct te gebruiken.
Wat is EttH?
Samen met het Finse Teleste (Europees marktleider in videotransmissie oplossingen) staan we aan de wieg van de innovatieve techniek die ‘Ethernet to the Home' heet. Met Ethernet to the Home kunnen nu al snelheden van meer dan 100 Mb/s en uiteindelijk 1000 Mb/s worden gehaald, zowel downstream als upstream. Tevens is deze nieuwe techniek, met dergelijke snelheden, vele malen goedkoper in aanleg dan een totaal nieuw glasvezelnetwerk, omdat het via het huidige coax netwerk gaat.
Vervolg op succesvolle pilot in Boxmeer
In 2003 startte @Home samen met Teleste een proef in het Noord-Brabantse Boxmeer. Daar hebben op dit moment 10.000 huishoudens de beschikking over een internetverbinding (via coaxkabel) van 10 megabit voor zowel downloaden als uploaden (symmetrisch). In Boxmeer volgt nu een nieuwe fase, waarin klanten meer op dienstenniveau kunnen gaan profiteren van de snelle, stabiele en symmetrische Ethernet to the Home verbinding. Daarnaast is in Boxmeer de introductie van 100 Mb/s gestart
(Info en © @home)


Wandcontactdoos EttH


__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE