Los bericht bekijken
  #21  
Oud 8 mei 2008, 12:08
almodovaris's schermafbeelding
almodovaris almodovaris is offline
Member
 
Geregistreerd: 30 april 2008
Locatie: Zwolle Ziggo (voorheen @Home)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra met modem Arris Touchstone Telephony TM702B, firmware 5 feb 2009
DTV: Humax IR-FOX C (IRD SW MNFCIR 1.01.14, signed 21/07/2008, Q=100%, BER=0, sterkte=8%-52%)
Berichten: 28
Standaard

Multikabel toestaat servers op de netwerk? Cool.

@Home toestaat geen servers op @Home internet. Het is exclusief voor prive gebruik, geen zakkelijk (commercieel) gebruik dus. En servers worden niet toegestaan. Noch www, noch e-mail, noch FTP. De enige vergelijkbare ding die werkt zijn de P2P verbindingen.

Zover ik weet, de ports voor servers zijn geblokeerd op @Home netwerk.

Citaat:
Persoonlijk, niet commercieel gebruik
Het is Abonnees niet toegestaan om domeinnamen te (laten) registreren die verwijzen naar door @Home beheerde IP-adressen, anders dan door @Home zelf beheerde domeinnamen.

Het is de Abonnees niet toegestaan om de Kabelinternetdienst (geheel of gedeeltelijk) weder te verkopen, of door te leveren aan derden zonder schriftelijk toestemming van de leverancier van de Kabelinternetdienst. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om toegang te verschaffen op het Internet door middel van een inbelKabelinternetdienst waarbij gebruik wordt gemaakt van de toegang tot de Kabelinternetdienst, shell accounts over het Internet te hosten, e-mail- of news- abonnementen te verstrekken of een news-feed te verspreiden.

De Kabelinternetdienst is bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik door consumenten. Het is de Abonnee niet toegestaan om via de Kabelinternetdienst diensten te leveren aan derden