Los bericht bekijken
  #31  
Oud 4 mei 2008, 19:11
grunnsat's schermafbeelding
grunnsat grunnsat is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 maart 2008
Locatie: Groningen / @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 extra / Cisco EPC3928 in bridge
DTV: Humax iHDR-5200C / LG 42LM860V
Berichten: 1.053
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TVAS Bekijk bericht
Je bent kennelijk goed op de hoogte, wat blijkt uit de technische onderbouwing van je verhaal. Aan de andere kant (ik ben overigens ook consument) kan ik wel begrijpen dat Ziggo probeert, hetgeen ze doorgeven ook zoveel mogelijk te beschermen. Ik denk nm dat er behoorlijk veel investering (euro's) nodig is geweest om de kwaliteit die nu geboden wordt (ik ben dus een heel tevreden gebruiker) door te kunnen blijven geven. Of heb ik dat mis?
Je slaat de spijker op zijn kop, Ziggo geeft alleen maar door. Ze produceren niets, datgene wat ze doorgeven is niet hun intellectueel eigendom. En waar tegen willen ze het dan beschermen?? Anoniem had het ook al over 'misbruik', zonder aan te geven wat dat dan is.

Ik heb ook geen klachten over wat Ziggo ons levert, dat is best goed. Ik heb wel bezwaren tegen de wijze waarop zij het willen leveren. Ziggo is niets anders dan de vervanging van mijn antenne, of zelfs schotel antenne. Ik wil gewoon hun signaal kunnen ontvangen op de apparatuur van mijn keuze, en er mee doen wat mij zint binnen de wettelijk bepalingen. Eenvoudig toch?