Los bericht bekijken
  #4  
Oud 4 mei 2008, 16:35
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.466
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Angelo Bekijk bericht
Zo op het eerste gezicht lijkt dat onderdeel zijn waarde te kunnen hebben. Er kunnen zich storingen voordoen bij het tranport van zenders, doordat de verbinding van Hilversum weg is gevallen, of doordat een transponder problemen heeft bijvoorbeeld. Het is echter moeilijk voor de individuele gebruiker om dit te constateren en daardoor vrees ik dat, tenzij onze Ziggo medewerkers hierin zaken posten, de problemen gewoon bij storingen komen te staan.
Als er dit soort algemene vragen in de (verkeerde) @Home of Casema/Multikabel groepen gezet worden kunnen we die altijd nog verplaatsen naar deze groep. Inderdaad gaat het om dit soort zaken waarbij iemand uit bijvoorbeeld UPC of een ander niet-Ziggo gebied zijn probleem eens hier op tafel wil leggen om te vragen of hier hetzelfde verschijnsel bestaat. Of het na verloop van tijd zinvol blijkt zullen we zien. Ook de indeling zoals hij nu is met een apart @Home en Casema/Multikabel groep is geboren uit het feit dat dit eigenlijk 2 aparte netwerken zijn. Als deze in de toekomst meer samensmelten kunnen we deze groepen ook samenvoegen.

Ook de indeling van bijvoorbeeld de DTV ontvangers forums is nu rechtstreeks overgenomen van de indeling van het TVHome forum. Echter als er steeds meer ontvangers bijkomen wordt dit steeds onoverzichtelijker en zullen we een betere indeling te maken. Uiteraard nemen we verzoeken van jullie serieus en alle voorstellen hiervoor zijn welkom.

Totdat Ziggo officieel gelanceerd wordt, half mei, wachten we nog even met modificaties aan forumgroepen zodat we dan gelijk de juiste nieuwe-benamingen kunnen gebruiken.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....