Los bericht bekijken
  #17  
Oud 3 mei 2008, 14:58
Klaus_1250's schermafbeelding
Klaus_1250 Klaus_1250 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Roosendaal / @home
Ziggo Internet: Internet Regelmatig / Motorola SB4200
DTV: 2x Humax IR Fox C / Twinhan CabCI-2033 + Alphacrypt
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Ik geef alleen maar aan, dat het bij mij op 1 v/d 3 systemen niet werkt (met de Mantis chipset, AD-CP300 / 2033) en dat Twinhan geen enkele reactie op support vragen geeft. De vragen die ik op de fora zoals forums.dvb.owners.com heb geplaatst leveren ook niets op.
Twinhan geeft geen support zelf, via DigitalRise kun je evt. support krijgen (niet gratis als je het forum wil gebruiken, nieuwste drivers/software die ze van Twinhan hebben kun je er wel vinden) of via de NL-importeur.
Via de DVBViewer-forums kun je ook support krijgen (DVBViewer community en DigitalRise heeft er ook een account) en via PM's kun je meestal wel aan de nieuwste beta-drivers komen. DVBOwners kom ik eigenlijk niet meer, maar ik had nooit echt het idee dat dat een populair forum was voor DVB-C.

De huidige 1.1.0.300 drivers werken in bijna alle gevallen, muv van 4GB in bepaalde situaties.
Ik heb zelf een Twinhan, maar nee, ik zou hem ook niet aanbevelen. Hij werkt inmiddels wel goed, maar de driver is nog altijd suboptimaal mbt performance (zappen is niet echt snel naar encrypted channels). Aan de Linux-drivers word nog wel hard gewerkt.

Toch, ik snap iets niet. Je hebt zelf wel ervaringen met een DVB-C kaart, maar..., dat ding word dus ook onbruikbaar dit jaar? (of Ziggo/Zekso moet zo netjes zijn om het het CI+ etc verhaal in te voeren voor de extra pakketten en het basis-pakket gewoon zonder encryptie de kabel op te mikken).