Los bericht bekijken
  #12  
Oud 2 mei 2008, 22:24
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Angelo Bekijk bericht
Kom anoniem. Ze voldoen niet 100% aan de dvb-c standaarden. Dat weten we allemaal.
ga je nu eerst maar eens verdiepen in wat dvb-c precies inhoudt, bv. via wiki. Er is overigens maar 1 DVB-C standaard n.l. de ETSI EN 300 429. Daarnaast zijn er nog tientallen andere standaarden nodig om een digitale ontvanger te laten functioneren


Citaat:
Dat ze daardoor überhaupt niet zouden werken, dat is natuurlijk onzin. Zolang de onderdelen van het netwerk elkaar maar begrijpen is er natuurlijk niets aan de hand.
Twee Friezen, die in het Fries tegen elkaar praten, begrijpen elkaar ook prima, hoewel ze niet de standaard gebruiken, die we hier in Nederland hebben afgesproken.
Dat de verschillen niet groot zijn is zeker waar, maar er zijn afwijkingen ten opzichte van de papieren standaard.
graag concrete voorbeelden, over welke etsi standaard heb je het overigens. Het voorbeeld met de friese taal toont juist aan dat je wel een set aan afspraken / protocol nodig hebt.

Citaat:
Dat er meer nodig is om de boxen aan het werk te krijgen, daar ben ik me ook van bewust. Al is het maar omdat ik hier ook een pc heb staan met een Twinhan kaart in, die ik werkend heb gekregen.
zeker geen Mantis chipset

Citaat:
Toch ben ik van mening, dat het zo zou moeten zijn, dat ik gewoon een dbox, een tv met dbv-c tuner, een mediacenter pc of wat dan ook moet kunnen aanschaffen in welke Europeese winkel en dat dat gewoon moet werken. Ik zie persoonlijk het verschil niet tussen analoge en digitale tv. Beter gezegd, ik zie niet in dat dat verschil moet uitmaken.
Je vergeet het CA voor het gemak en het feit dat er voor digitale TV een veelvoud aan kanalen levert (ATV 30 / DTV 150) een veel dynamischer karakter heeft wat complexe ketens en systemen vraagt om het allemaal te laten werken.