Los bericht bekijken
  #79  
Oud 1 mei 2008, 12:23
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

In zoverre dat Ziggo zich echt wel eens achter de oren mag krabben en zich af moet vragen of de informatieverstrekking wel zo adequaat is. We blijven er maar op doorhameren.
Ik ben bang dat het over te veel schijven loopt. Informatie op de 3 respectievelijke websites en een brief aan klanten, die niet alle klanten gelijktijdig bereikt.
Met een aan de klant gerichte brief mag je verwachten dat de situatie voor de persoon in kwestie wordt uiteengezet. Echter met zo'n standaard brief, vraag je je af, da's mooi, maar wat betekend dat nu voor mij? Blader je naar de websites dan roept dat alleen maar nog meer vragen op. Een statement als "Aan het begin van de maand voor de volgende maand vooruit betalen" helpt dan ook niet echt.
Kortom voer voor speculatie te over. Het is zaak om zo snel mogelijk duidelijkheid te verkrijgen. Dat mensen verschillend reageren moge duidelijk zijn. Dat de ene gelijk volschiet en de ander zich minder druk maakt is ook te begrijpen.
Indien in een discussie veel (liefst verschillende) reacties komen dan heeft dat wel degelijk toegevoegde waarde. Een eindeloos herhalen van dezelfde stelling draagt daar niet zozeer aan bij en roept ergernis op met het risico dat er op personen gaat worden gespeeld. Dus daar mee kappen svp. Als we Ziggo willen bereiken dan helpt dat ons niet veel verder.
__________________
BenJ