Los bericht bekijken
  #49  
Oud 29 april 2008, 20:42
Bordewolf's schermafbeelding
Bordewolf Bordewolf is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: @home Cogas-gebied
Ziggo Internet: Internet Regelmatig
DTV: Nokia
Berichten: 345
Standaard

OOK @HOME GAAT DEZE WIJZIGING DOEN !!!!!!

Hier klopt inderdaad iets niet !!! Ik heb @home internet destijd twee maand gratis gekregen. Aan het begin van de eerste maand dat ik moest gaan betalen werd voor die maand mijn abo geld afgeschreven. Dus ca 3/4/5/6e van de maand. DUS VOORAF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dit geldt ook voor mijn digi-tv abo (voor de zekerheid ook maar eens nagekenen) en mijn telefoonabo. Direct na de gratis periode werd en wordt AAN HET BEGIN VAN DE MAAND de GEHELE maand ingehouden.

Ik ga nu geen dubbele kosten betalen (zoals @home en ook Multikabel nu willen). Dan betaal ik EN mei EN juni VOORAF!!!!!!!!!!!!! Dus betaal ik twee maanden vooruit. Daarnaast ben ik niet van plan voor iets te gaan betalen voor wat nog niet is geleverd. Zeker met de diensten van @home laat dit nogal te wensen over. Laatst bijvoorbeeld weer overdag een dag zonder telefoon gezeten!

Ik zal zondermeer overgaan tot storneren aangezien dit gewoon jatten is!!! Overigens zou ik er alleen ONDER PROTEST mee in kunnen stemmen wanneer @home dit doet AAN HET EIND VAN MEI ipv ZOALS GEBRUIKELIJK BEGIN MEI. Dan betaal ik immers MEI achteraf en JUNI vooruit.

Ik blijf erbij dat we alleen hoeven te betalen voor geleverde diensten.