Los bericht bekijken
  #46  
Oud 29 april 2008, 20:06
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TomH Bekijk bericht
En wie "profiteert" er van? Niet de gebruikers, maar de aandeelhouders, etc.
Ook al profiteer je er wel van, betalen moet je toch...
Is toch zo...? Zij zijn de leverancier van de verleende diensten met wie jij een contract aan bent gegaan. Geen zin in deze onzin? Dan beindig je het contract. Heel simpel, de mogelijkheid wordt je zelfs geboden. Tot die tijd, zal je het gewoon moeten gaan slikken. Jij niet betalen, jij geen tv f internet f geen radio. Klaar.
Nee we gaan als gebruikers weer op alle slakken zout strooien. Als je het er niet mee eens bent, sorry voor de botheid, ga dan weg!!! Bij alle bedrijven zijn de aandeelhouders degene die er van profiteren. Er wordt alleen maar overgegaan op een ander betalingsmoment. Waar zijn we in hemelsnaam mee bezig hier. Ja, natuurlijk, nu zijn er vast ook wel mensen die gaan zeggen dat Multikabel de gebruikers een maand gratis moet schenken... Kom op zeg, dat zou pas helemaal van de pot gerukt zijn. Het feit blijft, je moet alleen maar de maand juni (die je toch al moet betalen!!!) een maand eerder betalen. Is de meest simpele oplossing. Men was ook gaan zeiken als Multikabel had voorgesteld om het bedrag over 6 maanden te verspreiden. Kap toch eens met die onzin en ga eens over tot de orde van de dag.

Citaat:
Ik moet bij mijn baas ook eerst een dienst leveren voordat ik poen krijg.
Domme vergelijking... je weet net zo goed als iedereen in Nederland dat werkzaamheden altijd achteraf betaald worden. Mits je een voorschot verlangt, dan wordt dit ook weer afgetrokken van de daadwerkelijke beloning welke altijd achteraf gegeven wordt. Bla bla, 'je verdient het wel, maar je krijgt het niet' onzin dus . Met zoiets kun je de handelingen van Multikabel niet vergelijken, simpel. waarom moeten op alle slakken zout gestrooid worden? Betalen moet je toch, wat ik veel belangrijker vind... wat gaat er met het X-tra abonnement gebeuren. Betaalt wordt het toch, maar wil niet achtergesteld worden.