Los bericht bekijken
  #61  
Oud 28 april 2008, 19:58
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RazeR Bekijk bericht
Laat ik het erop houden dat storingen in telefonie voor mij niet toelaatbaar zijn, daar ik niet in het bezit ben van een mobiele telefoon om alsnog de helpdesk te kunnen bellen als ie het weer eens niet doet.
Voor een ieder is storing van de telefonie niet bepaald leuk. Maar ik wel eens een discussie hebben over wie meer storingen heeft: MK of een andere telefoon aanbieder.

Citaat:
Verder: ....als ie het weer eens niet doet.
Waarop is deze stellingsname gebaseerd?

Citaat:
Daarbij spreekt het samengaan van de 3 kabelaars me ook zeker niet aan. Nu kunnen ze ......helemaal dingen..... door de consument hun strot duwen, er is gewoon te weinig concurrentie op de kabel.
Welke zaken zijn door uw strot geduwd en heeft u tegen uw zin geaccepteerd?

Citaat:
De kwaliteit/prijsverhouding van Ziggo gaat wat mij betreft dan ook volledig de verkeerde kant op.
Zo ook de analoge tv waarbij er alleen maar minder zenders in het pakket komen voor een hoger bedrag, alleen om meer mensen over te laten gaan naar digitaal pakket.
Dus als ik u goed begrijp zijn de prijzen van andere aanbieders met een vergelijkbaar analoog pakket van een een betere kwaliteit/prijsverhouding?

Let dan ook eens op de kwaliteit van de producten die aangeboden worden.
Vergelijkt u de prijs; dan heeft u een punt: Ziggo is geen prijsvechter en zal dit ook nooit worden.
Zij leveren een kwaliteitsproduct, 24 uur per dag. Met een helpdesk die in prijs aanzienlijk lager ligt dan een helpdesk van een prijsvechter. En deze laatste helpdesk zult u vaker nodig hebben dan die van Ziggo.

Storingen, die zullen er altijd zijn: Nuon of een andere landelijke energie aanbieder heeft een storing en uw internet ligt er uit. Schuld?

Tenslotte een mening: 3 kabelaars samen als een maatschappij geeft een sterke vuist tegen die andere concurent. En met een sterke investeringsmaatschappij erachter geeft dit kans op nieuwe technieken en producten in de nabije toekomst, die er anders niet of later zouden worden geintroduceerd.