Los bericht bekijken
  #35  
Oud 27 april 2008, 16:03
musicfreak's schermafbeelding
musicfreak musicfreak is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 februari 2008
Locatie: Amersfoort / Casema
DTV: Samsung DCB-B270R
Berichten: 12
Standaard

Ondertussen heeft deze discussie door een opmerking van mij (met als gebruikersnaam magteres) eerder vandaag ook een vervolg gekregen op het TVHome forum.

Om te voorkomen dat de discussie over twee fora verdeeld wordt en vanwege het feit dat het TVHome forum binnen afzienbare tijd readonly wordt reageer ik hier.

Ik heb de hele discussie gevolgd en vind het ook erg jammer dat de technische kennis van Archie/RG2005 voor dit forum verloren lijkt te gaan. Wellicht dat een soort van bemiddeling, mediation of hoe je het ook wil noemen nog zin heeft? En dan niet online, maar in een persoonlijk gesprek.

Persoonlijk denk ik dat je - zeker omdat de zaak wat gevoelig ligt - moet uitkijken met je woordkeuze. Ik quote een opmerking van Benj op het TVHome forum als voorbeeld:

Citaat:
Dat je meent, je voor iedereen waardevolle bevindingen, te moeten vergezellen van suggestieve opmerkingen, doet juist de jouw beoogde effecten deels teniet.
Dat suggestieve is een interpretatie, geen feit. Zo'n woord kan iemand gelijk weer op de kast jagen. Weer een goede reden voor een offline gesprek denk ik.