Los bericht bekijken
  #22  
Oud 26 april 2008, 20:56
Eugy's schermafbeelding
Eugy Eugy is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 april 2008
Locatie: Heerhugowaard
Ziggo Internet: power
DTV: samsung
Berichten: 1
Standaard Waar is MK mee bezig?

De dubbele facturering is de druppel voor mij. Even een schets van mijn contact met het boeven bedrijf MK.

Een jaar geleden afgesloten wegens het niet betalen van de rekening. Ik ben geen wanbetaler maar de ten name stelling kwam niet overeen met mijn rekeningnummer waardoor het abbonementsgeld terug geboekt werd. Heb toen een discussie gevoerd over de her-aansluitkosten die MK niet wilde betalen. (50 euro voor een knopje indrukken). Daarboven kwam toen nog de afgelopen maand EN DE NIEUWE MAAND. Toen zei MK dat het heel normaal is voorraf te betalen en dat dit ook gebruikelijk is bij energie/huur etc. Dit zou betekenen dat ik dit jaar 14 maanden ga betalen! Klanten die niet heraangesloten zijn 13 maanden. Dit om het klantensysteem gelijk te trekken. Waarom ten nadele van de trouwe klanten? Waarom niet Casema klanten een maand teruggeven? Waarom pas twee weken voor incassering een brief? Een brief met een mededeling die in strijd is met het contract. Ja dan hoor ik MK al zeggen..."wij hebben het recht om wijzigingen door te voeren en u het recht op het contract op te zeggen" Nou mooi dan heb ik daar twee weken voor. Gemiddeld staat voor een aansluiting zes weken. dat betekent dus een maand geen internet en televisie.

Ik heb geen bundel. Ik heb appart power internet en digitale tv. Las ik op de MK site een leuke actie met een gratis harddisk recorder bij het bundelen van de diensten. Maar toen ik daadwerkelijk de recorder wilde ontvangen werd het een ander verhaal. Het zou in eerste instantie gaan om nieuwe leden. Het stond weliswaar een beetje "ongelukkig" op de site MAAR ze bedoelden ermee dat alleen nieuwe klanten die een bundel zouden nemen in aanmerking komen voor de recorder. Maar ik ben toch een nieuwe klant voor de bundel? Dat was dus de ongelukkig gekozen woordkeuze. Afijn alsof dat nog niet alles was, kreeg ik twee dagen daarna een brief in de bus dat MK mij 50 euro terug stort omdat klanten die nu lid zouden worden geen borg voor de modem hoeven te betalen. (wat ik jaren geleden bij aanmelding wel betaald had) Mk streeft ernaar om nieuwe klanten hetzelfde als de bestaande klanten te behandelen. Hahah ik moest er gewoon om lachen. Als ik hetzelfde behandeld zou worden als nieuwe klanten dan zou ik dus gewoon de harddisk recorder moeten krijgen. Maar nee, we hebben niet te maken met eerlijke mensen logica maar met MK, waar toch alles nét iets anders is.

Door deze twee ervaringen kan ik niet anders concluderen dat het MK bestuur wanbeleid voert. De klantenservice op een laag niveau zit en dat het nieuwe mega grote kantoor tegenover mijn huis (in de straat van Mac Donalds Heerhugowaard) gefinancieërd wordt met op slinkse wijze verkregen gelden.

Ik doe hier niet aan mee en ben op zoek naar een alternatieve internet en tv aanbieder, waarschijnlijk zal dit moeilijk worden daar waar MK een monopolie positie geniet. Is dit soms de reden voor het beleid? Je zou haast denken van wel. Want welk alternatief hebben wij? ADSl? de problemen m.b.t. de snelheid zijn bekend. Daarmee houdt het al op.

Mensen het is tijd voor een signaal naar Mk! Daarmee bedoel ik niet een internet poll of iets dergelijks maar een signaal dat bij het waardeloze op geld beruste beleid van MK past.

Groet

Eugy