Los bericht bekijken
  #28  
Oud 23 april 2008, 16:53
opaben's schermafbeelding
opaben opaben is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 april 2008
Locatie: Anna Paulowna multikabel
Ziggo Internet: All in One plus
Berichten: 62
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Ik weet niet welke landen je belt ?
Maar je kunt via 0900 nummers ook goedkoop bellen, dat is vaak net zo duur dan de carrier-preselect bestemmingen. Is iets omslachtiger, je kies een 0900 nummer en daarna het bestemmingsnummer, maar wel mogelijk via de kabel dus. Een andere mogelijkheid is te bellen via bijvoorbeeld voipbuster. Dat kan met een programma op de PC, maar ook door jezelf en de tegenpartij door hen te laten bellen. Dat werkt met een soort prepay waarbij je veel bestemmingen 90 dagen gratis kunt bellen, daarna tegen een laag tarief tot je prepay tegoed op is. Er zijn dus wel degelijk mogelijkheden om te bellen buiten de 'standaard' mogelijkheden als je kabeltelefonie hebt. (zoek bijvoorbeeld even op Google )
Ha die Cees,
Ja dat is waar, dat is zelfs vaak nog goedkoper ook maar de verbinding is vaak erg slecht. Wij bellen veel met Colombia omdat we dara familie hebben zitten en er zelf regelmatig op vakantie gaan, vorig jaar had ik mijn dochter wat 0900 nummers aan de hand gedaan omdat die niet met carrier select kan bellen, inderdaad, bundel. Ze heeft ons nooit kunnen bereiken en dus maar via de gewone lijn gebeld a 80 cent per minuut.
Wij bellen ook wel met Skype, net zoiets als Voip buster maar het blijft een gedoe om via de computer te bellen omdat die altijd uitstaat als iemand denkt: "laten we even gaan bellen". Wel bedankt voor het meedenken.
Groeten,
Ben