Los bericht bekijken
  #1  
Oud 23 april 2008, 12:48
Gofurr's schermafbeelding
Gofurr Gofurr is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2008
Locatie: Zwanenburg
Ziggo Internet: Multikabel Power 3-in-1
Berichten: 9
Standaard Modem schiet er steeds uit

Sinds kort heb ik 3-in-1 pakket van Multikabel gekozen. We hadden reeds internet en mijn ouders hadden digitale TV genomen (en goede ervaringen ermee).

Nu hebben wij altijd een Power pakket gehad daar ik een WoW speler ben (ja, oude man, ik moet me schamen enzo maar hej.... ). Ik raid dus enkele avonden per week en was tot nu toe zeer tevreden.

Vlak voor de overgang van oud naar nieuw ook nog snel even een router geintalleerd (Belkin N) voor mijn dochter en haar huiswerk.

Alles leek goed te gaan, zelfs nadat het nieuwe modem kwam en ik deze installeerde. In eerste instantie wel wat kleine problemen maar die lagen aan mijn router (werd gezegd) dus dat heb ik opgelost. Tot ik dus mijn digitale telefoon geintalleerd kreeg.

Elke dag ligt mijn internet (en telefoon) er op enig moment wel uit. Verklaarbaar is het niet en ik heb reeds een reparateur gehad die een nieuw modem heeft geplaatst (na 3x proberen met een andere). Toen ik gisteravond thuis kwam, pooofff...weer weg dus.

Nu is mijn vraag: waar kan dit door komen ? Vanavond komt weer een reparateur maar ik heb geen zin dat die weer vertrekt en dat ik morgen weer met de problemen zit. Ik kan niet bellen en niet internetten, de TV is nog niet eens aangesloten.

Het kan niet door de router komen want dan zou mijn telefoon het wel moeten doen. Dus moet het puur het signaal of het modem zijn (lijkt mij). Het signaal heb ik al jaren eens in de paar maanden een probleem mee (meestal op zondagen of feestdagen) en was meestal met een reset wel op te lossen. Net alsof het signaal niet sterk genoeg was om een reset te forceren als deze nodig bleek. Maar dit loopt wel erg de spuigaten uit nu.

Suggesties erg welkom !!!

Tim