Discussie: Reboots
Los bericht bekijken
  #10  
Oud 19 april 2008, 22:25
HB's schermafbeelding
HB HB is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 februari 2008
Locatie: Dedemsvaart
Ziggo Internet: Alles-In-1 Plus
DTV: Humax iHDR-5200c
Berichten: 125
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Wordt hij soms erg warm (slechte ventilatie) bij sommigen en reboot hij dan? Of heeft temperatuur er niets mee te maken?
Heeft niks met temperatuur te maken zoals boven al vermeld doen de reboots zich bijna altijd voor op hele uren en het maakt niet uit of er een opname loopt of dat je live aan het kijken bent.
Dit is wat Anoniemer er over schreef op het TVHome forum

Citaat:
"Ja, we hebben intussen meerdere registraties kunnen maken van het fenomeen.
Humax is de loggings aan het onderzoeken. Aan de hand van verschillende software versies, waar me getest is denken we ook dat we de mogelijke oorzaak geindentificeerd hebben. Humax moet dit nog bevestigen/verifieren en hiervoor een fix maken. Het wachten is dus nog op een versie met de benodigde bugfix(es) die we opnieuw kunnen testen."
en later dit

Citaat:
"wij hebben wel een vermoeden, maar dit is/kan nog niet bevestigd worden door Humax. Zodra we een nieuwe test release hebben kunnen we wellicht aantonen of de oplossing effectief is gebleken. Voor de goede orde, er is geen echte bug gevonden, er zijn alleen vermoedens naar de mogelijke oorzaak op grond van de loggings die we met speciale software hebben geregistreerd."
/HB

Laatst gewijzigd door CeeS; 20 april 2008 om 12:21 Reden: mod-edit: quotjes gemaakt