Los bericht bekijken
  #14  
Oud 10 april 2008, 14:56
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door digitalekabeltelevisie Bekijk bericht
Als Ziggo deze beperkingen gaat activeren voor bepaalde kanalen dan zouden ze dat wel duidelijk moeten communiceren, bijvoorbeeld op de zenderkaart.
Als Ziggo deze beperkingen gaat activeren voor bepaalde kanalen zou dat voor mij een reden zijn geen betaalpakketten digitale TV meer af te nemen. Wat heb ik nu aan die kanalen als ik niet kan opnemen/timeshiften? Dan download ik ze wel gewoon van internet/uitzending gemist. Kijk tegenwoordig zo goed als nooit meer een programma live, scheelt een hoop reclame

Gelukkig hebben ze dit zelfs in de VS door en wordt de zogenaamde broadcast flag daar niet tot zelden gebruikt.

(verzucht weer eens: wanneer leren contentproviders nu eens dat alle DRM/copy protection gekraakt wordt en dat je maar 1 hacker nodig hebt om iedereen op internet van de copy te voorzien? Besteed het geld eens aan wat nuttigers dan DRM/enforced path/broadcast flag/HDCP etc. Zelfs het 'onkraakbare' BD+ systeem voor BluRays is alweer gekraakt. Encryptie om af te dwingen dat mensen niet betaalkanalen gratis aftappen OK, maar ga dan niet opnemen verbieden. Dat straft nu juist de mensen die WEL bereid zijn te betalen).