Discussie: Afweging...
Los bericht bekijken
  #11  
Oud 8 april 2008, 16:27
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.465
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mickie Bekijk bericht
Voor de goede orde, ik heb nu Xtra, telefonie en digitaal basispakket maar allemaal los. Als ik de woorden van Cees goed lees dan is mij gisteren onjuiste informatie verschaft en hoef ik dus niet te rekenen op een (voor mij nutteloze) bijna gratis decoder.
Het is ons niet bekend hoe ze op dit moment om gaan met de acties voor bestaande klanten.

In de Algemene Voorwaarden staat dat er geen minimum contractduur is voor bundels, tenzij je gebruik maakt van een actie. Dus als je die DTV ontvanger niet wilt hebben zou je geen minimum contractduur hebben lijkt me, of dit mogelijk is weet ik nu niet.

De PVR actie geldt bijvoorbeeld alleen voor nieuwe klanten, dus als je nog geen internet en DTV hebt. Welke voorwaarden voor downgrade-klanten vanaf Xtra gelden is een nog moeilijker vraag. Maar als je meedoet aan een DTV-ontvanger-actie heb je altijd een minimum contractduur van 1 jaar en dus geen mogelijkheid om te upgraden binnen dat jaar indien Xtra wel omhoog gaat. We hebben deze vraag uitgezet bij Ziggo hoe men daarmee omgaat. Zodra we daar iets over horen laten we dit hier weten.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....