Los bericht bekijken
  #8  
Oud 5 april 2008, 21:55
lotsofjazz's schermafbeelding
lotsofjazz lotsofjazz is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2008
Locatie: Heerhugowaard Multikabel
DTV: FloppyDTV C/CI
Berichten: 125
Standaard

Er zijn al zat decoders op de markt die gewoon met Multikabel/Casema werken. Je bent echt niet gebonden aan de beperkte keuze van Multikabel, mogen ze ook niet, want dat zou betekenen dat Multikabel aan koppelverkoop doet en dat is verboden. Het enige wat je mist is de ondersteuning vanuit Multikabel en de automatische firmware updates.. maar of dat nu echt een nadeel is betwijfel ik.. Ik heb zelf ondervonden dat de ondersteuning voor de apparatuur die ik zelf heb gekozen toch op zijn minst net zo goed of zelfs (veel) beter is.

Ik kijk, zoals zo velen inmiddels, via mediacenter PC met een digitale tuner card met CI slot en Alphacrypt CAM en Vista met Mediaportal software. Maar er zijn inmiddels ook al goeie LCD en Plasma TV's op de markt met ingebouwde tuner met CI slot die ook HD aankunnen.. heb je dan ook een Alphacrypt CAM bij nodig.

Lees onderstaand draadje maar eens door, nadat ik het had gelezen heb ik besloten een FloppyDTV-C/CI tuner Card aan te schaffen en Mediaportal te gaan gebruiken. Hoewel het optimaal instellen best veel moeite heeft gekost, tot nu toe nog geen spijt van gehad.

http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=8924

Lots