Discussie: Afweging...
Los bericht bekijken
  #6  
Oud 5 april 2008, 20:37
Mickie's schermafbeelding
Mickie Mickie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 maart 2006
Locatie: Schagen
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra, Cisco E4500
DTV: CI+
Berichten: 107
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kabrio Bekijk bericht
Momenteel hebben we thuis het X-tra abonnement.

Ik durf mijn handen in het vuur te steken dat er zeker veel meer abonnees zich op dit moment af gaan vragen: 'Wat gaan we doen?'.
'Wat gaan we doen' in de zin van: wachten we op de verrassende veranderingen van het X-tra abonnement of gaan we overstappen op de 'Powerbundel'...? Iets wat Multikabel ons 'bijna' in de strot duwt...

Schijnbaar wil Multikabel dat we overstappen op een 'Powerbundel'... maar ja, ik vind het heerlijk dat ik een DVD'tje binnen een half uurtje binnen heb. Is het verstandig om te wachten op wat komen gaat...? (oliegekoelde UTP-kabels moesten we aanschaffen toch?) òf gaan we burgerlijk gelijk maar downgraden naar een Powerbundel?

Wat denken jullie?

PS We maken geen gebruik van digitale telefonie of televisie...
Ik zit ook zwaar na te denken wat te doen en ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat downgraden naar de powerbundel de beste optie is.

Op dit moment neem ik alle opties van Multikabel af: internet (Xtra), televisie en telefonie en als ik dan kijk wat ik maandelijks zou kunnen besparen dan zou je gek zijn om niet te downgraden en de extra tijd voor het downloaden van een DVD op de koop toe nemen. Momenteel betaal ik maandelijks bijna € 100 wat een boel geld is.

Het enige waarom ik het niet zou doen zijn mijn principes t.o.v. MK maar misschien moet ik ze maar gewoon overboord gooien

In jullie geval denk ik dat downgraden niet echt veel zin heeft omdat jullie geen gebruik maken van TV en telefonie dus bespaar je maandelijks maar € 5 en heb je 10Mbit minder in downloadsnelheid.