Los bericht bekijken
  #1  
Oud 5 april 2008, 16:30
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.466
Standaard Onderhoud DTV bij Multikabel 7/8 april

Multikabel gaat in de nacht van 7/8 april onderhoud uitvoeren aan het DTV netwerk. Dit heeft te maken met aanpassen van de smartcards ivm de komende migratie naar Ziggo. Zoals in de mail staat die naar de klanten is gestuurd is het belangrijk de DTV box met de smartcard erin aan te laten staan. Staat de DTV box maandagnacht niet aan, dan zullen er de volgende keer dat de DTV box aangezet wordt meldingen als E30, E19 en E16 kunnen verschijnen, deze verdwijnen dan vanzelf binnen een half uur, waarna de ontvanger weer bruikbaar is.

Bezitters van een Samsung H360 ontvanger dienen te controleren of ze al de nieuwste software in hun ontvanger hebben. De procedure is ook beschreven in de informatie van Multikabel.


Citaat:


Geachte abonnee,
In de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 april vindt onderhoud plaats aan onze Digitale TV dienst. Wij verzoeken u maandagnacht uw digitale ontvanger aan te laten staan om de juiste updates te laten ontvangen.
Let op: staat uw digitale ontvanger maandagnacht niet aan? Dan kunt u de eerstvolgende keer dat u uw digitale ontvanger aanzet tot circa 30 minuten geen digitale televisie ontvangen. Zet uw ontvanger in dat geval niet uit. Daarna kunt u gewoon weer digitale televisie kijken zoals u gewend bent.
Heeft u een Samsung DCB-H360R HD ontvanger? Dan is het noodzakelijk dat uw ontvanger beschikt over de laatste software versie. Wij vragen u dit te controleren volgens de onderstaande instructie.
De komende dagen ontvangt u een aantal herinneringen via uw digitale ontvanger. Deze berichten verschijnen op uw televisiescherm. U kunt ze eenvoudig verwijderen door op de back-, exit- of ok-knop van uw afstandsbediening te drukken.
Deze informatie vindt u ook op onze website. Heeft u daarna nog vragen? Heeft u daarna nog vragen? Neem dan contact op met de Klantenservice via telefoonnummer 072-8009999. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 21.00 uur en in het weekend tussen 10.00 en 17.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Patrick Bongaerts
Product Manager Televisie


Installeren van sofware voor de Samsung DCB-H360R HD
Deze instructies gelden alleen voor gebruikers van de Samsung DCB-H360R ontvanger.
  1. Druk op de knop Menu op de afstandsbediening
  2. Selecteer Instellingen met de pijltjestoetsen
  3. Voer uw pincode voor de ontvanger in. Standaard is dit 0000.
  4. Selecteer met de pijltjestoetsen Software Opwaarderen en druk op OK.
    Deze optie is alleen te selecteren als er nieuwe software aanwezig is, de tekst is dan wit. Als u deze optie niet kunt selecteren, beschikt uw ontvanger al over de laatste software en hoeft u niets te doen.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....

Laatst gewijzigd door CeeS; 7 april 2008 om 13:17