Los bericht bekijken
  #18  
Oud 3 april 2008, 12:13
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

@G038: Teruglezend kwam mijn Digitenne sideremark wat scherper over als bedoeld, hij was met een knipoog bedoeld maar was even de smiley vergeten. Sorry als het als aanval overkwam, niet bedoeld.

Maar de Sony review die je aanhaalt heeft het inderdaad over het verschil tussen Full HD en 'gewoon' HD (HD Ready) op resoluties onder de 40 inch. Dat wil zeggen tussen 1080p en 720p/1080i. En dat verschil zie je idd niet tot nauwelijks onder de 40 inch. Daarom zijn er ook erg weinig panels onder de 40 inch te koop die überhaupt Full HD zijn.
Het verschil tussen HD en SD is echter van een andere orde.

@martin1: dat af en toe een programma in HD kon wel eens mee gaan vallen. Als inderdaad alle 10 zenders in NL een HD kanaal beginnen neem ik aan dat ze ook echt HD gaan uitzenden voor alle programma's waar de bron al HD is. En bij alle films en Amerikaanse TV series is de bron al HD. Ook bij steeds meer Britse series is de bron HD. Alleen de eigen producties zullen idd in de eerste jaren vrees ik niet HD zijn. maar alleen al voor alle VS TV series in HD op de kabel zou ik graag 20-30 euro per maand over hebben (zeker als ze er ook nog even BBC HD bij doen).