Los bericht bekijken
  #30  
Oud 2 april 2008, 13:16
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Als je dan ook kijkt naar onze wijze van modereren, dan zal je zien dat wij, behoudens "onwelgevoeglijke woorden", (vloeken, schuttingtaal, etc.) postings verder intact laten, maar voorzien van een reply, met onze zienswijze. Dat noem ik geen censuur of muilkorven, dat noem ik bijsturen en in het allerergste geval "afstand van nemen".
En dit vind ik prima. Mijn reden tot verhoogde zorg was dat kennelijk Archie zich door iets op het forum of buiten het forum om dermate aangevallen voelde worden dat hij dreigt op te houden hier. En dat kan de bedoeling niet zijn.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
maar niet willen beseffen dat ook een provider tijd nodig heeft om zaken op te lossen. Velen denken dat zoiets in een zucht te regelen is. Men is afhankelijk van planningen, prioriteiten, mankracht en soms derden. Het niet snel "repareren" wordt vaak uitgelegd als onwil. Uiteraard spelen er ook zaken waar men gewoon niet aan wil. Daar kunnen we als MGV begrip voor opbrengen en proberen we invloed op uit te oefenen en begrip voor te kweken.
Ik snap dat helemaal, gaf dat zelf ook bovenstaand aan, maar ik vind dat je dat niet de forumgebruikers kan verwijten. Hoe moeten wij nu weten dat Ziggo er mee bezig is?
Ergo: Ziggo zelf kan dat heel makkelijk oplossen door hier a la UPC een Webcare team los te laten met officiële updates.
Een probleem wat maar voor blijft duren geeft (terecht) veel irritatie. Als de provider aangeeft het probleem te onderkennen is al een deel van de irritatie weg, want gebruikers voelen zich serieus genomen. Als de provider dan ook nog aangeeft wanneer het opgelost is, is bijna iedereen tevreden, zelfs als het antwoord is dat het helaas vanwege valide redenen nog lang gaat duren.
Kortom: Ook hier een nuance verschil, ik zou pleiten voor wat minder begrip tonen en willen vragen aan Ziggo om zelf de verantwoordelijkheid te nemen hier op het forum meer begrip te kweken.

Citaat:
Wat helaas voorkomt is dat de discussie tussen de MGV en MK bemoeilijkt wordt door wat er op het forum gezegd wordt. Soms is het makkelijker een probleem op te lossen zonder dat de hele wereld er een zegje over gedaan heeft. Door het feit dat er soms eigenlijk te hard gespeeld wordt, maakt het deze onderwerpen moeilijk bespreekbaar omdat de toon al is gezet.
@Thomas: En dat is nu exact wat ik bedoelde met mijn opmerking dat het wellicht helemaal niet zo'n slim idee is om dit forum aan de gebruikersvereniging te koppelen. Als dit elkaar idd tegenwerkt moeten we dit forum wellicht juist loskoppelen van MGV.
Maar ook Ziggo moet toch weten dat dit forum niet noodzakelijkerwijs DE mening van MGV weergeeft.