Los bericht bekijken
  #28  
Oud 2 april 2008, 12:51
Thomas's schermafbeelding
Thomas Thomas is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 februari 2004
Locatie: Bovenknolletjesdam - Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 - Extra
DTV: DCB-9401R
Berichten: 673
Standaard

Hoewel ik in het MGV bestuur zit, is dit bericht mijn persoonlijke mening en niet een officieel statement vanuit de MGV.

Mijn excusses voor deze belachelijk lange post, normaal ben ik man van weinig woorden. De lucht moet weer even blauw worden op het forum..


Ik zie de MGV als een gebruikersvereniging, van, voor en door de gebruikers. Persoonlijk zit ik in de MGV om Multikabel/Ziggo te laten weten wat er gaande is bij de klanten. Dit doet de MGV tijdens overleg, vaak in persoon maar soms ook via de mail en telefoon met Multikabel. Tijdens dit overleg komen punten naar boven wat niet goed gaat maar vaak ook wat wel goed gaat.

De leden van de MGV kunnen door middel van het forum of mail punten aanmelden voor dit overleg, mochten deze punten al niet op de agenda staan.

Soms kun je met praten meer uit de kast halen dan mensen voor gek te zetten of dwars te zitten. De MGV en MK hebben een goede verstandhouding en hebben respect voor elkaar. Wanneer de MGV inspringt, is Multikabel altijd bereid om een te luisteren en staat open voor dit commentaar. Samen komen de MGV en Multikabel vaak tot een compromis wat voor beide gunstig is. Ik ga ervan uit dat dit met Ziggo net zo gaat lopen, er zal vast wel een snuffel periode zijn. Maargoed, zoals alle partners, het is altijd even wennen.

Wat helaas voorkomt is dat de discussie tussen de MGV en MK bemoeilijkt wordt door wat er op het forum gezegd wordt. Soms is het makkelijker een probleem op te lossen zonder dat de hele wereld er een zegje over gedaan heeft. Door het feit dat er soms eigenlijk te hard gespeeld wordt, maakt het deze onderwerpen moeilijk bespreekbaak omdat de toon al is gezet.

Zeker op het gebiedt van DTV willen de meningen over een aantal dingen nog wel eens verschillen, zeker tussen de mensen op het forum en de mensen van Ziggo. Nu zit de MGV tussen de klanten dus de leden van dit forum en de betrokkenen van Ziggo in, dit is een lastig pakket. Neem van mij aan, de MGV heeft tanden en laat deze wanneer nodig ook wel zien. We kennen best een groot ledenbestand, dit geeft ons een pressie middel. De vraag is altijd, ga je met kannonen klaar het gesprek in of pak je het rustig op. De MGV pakt het meestal rustig op, een beleid waarvan ik persoonlijk denk dat het meeste resultaat behaald.

Het is jammer dat de meningen soms zo ver van elkaar af liggen dat de communicatie op het forum soms erg stroef loopt. Soms gaan de emoties ook wel wat meespelen, dat is jammer. Soms is het vanuit het oogpunt van de klant lastig te zien wat er allemaal gebeurt op het gebied van DTV, en daar kunnen soms verkeerde conclusies uit voortkomen. Dit zorgt voor wat onrust bij zowel klanten als de betrokkenen van Ziggo. Het resultaat van deze onrust is dit topic..

Ik hoop dat we dit forum onpartijdig kunnen houden en een mate van professionaltijd kunnen waarborgen. Dat zowel de klanten en leden van dit forum als de medewerkers van Ziggo hier kunnen posten zonder dat tot verwoede welles/nietes verhalen leidt.. Het laatste wat ik wil is dat mensen zich geïntimideerd voelen of het idee hebben slecht te zijn behandeld.

Daarom wil ik iedereen, dus zowel leden van dit forum als medewerkers van Ziggo vragen het hoofd koel te houden. Ga geen rare dingen doen, werk elkaar niet tegen alleen omdat het hier wat hoog op loopt. Discussieer met elkaar maar blijf vooral lachen, de wereld houdt niet op met bestaan als er soms een bitje naar links gaat ipv naar rechts. Kom op voor je eigen mening maar doe dit met mate, realiseer je dat er soms meer achter zit dan wat je kunt zien. Vraag de MGV om hulp als je denkt niet gehoord te worden, ga niet lopen stampen op het forum.

Deze post geldt voor alle mensen op het forum, voor sommige ietsjes meer dan andere. Voel je niet gekwetst door mijn post, dat is niet mijn bedoeling. Als er problemen zijn mail me dan, ik hou van openheid en eerlijkheid. Soms ben ik daarin te bot, ik hoop dat niemand zich dit te persoonlijk aantrekt.

Nogmaals, dit is mijn persoonlijke fisie! Geen statement van de MGV.

Thomas

p.s.

Als moderator van dit forum kan ik op 1 hand tellen hoeveel berichten ik heb verwijderd of aangepast. Dit vindt ik een prettige manier van werken, ik hoop niet dat ik hier nu als politeman berichten moet gaan bewaken..
__________________
I'm a healer,
I replenish your lost health.
If you are standing in a fire, you are stupid.
I can't heal stupid.

Laatst gewijzigd door Thomas; 2 april 2008 om 13:12