Los bericht bekijken
  #23  
Oud 2 april 2008, 10:36
Mart's schermafbeelding
Mart Mart is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 februari 2008
Locatie: Zeist/Casema
DTV: Siemens M750C, Samsung DCB-9401R
Berichten: 159
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gkvk Bekijk bericht
Kritisch kijken kun je op diverse manieren doen en ik denk dat dit forum vooral huiverig is voor de vreemde toestanden van de laatste maanden op het oude tvhome forum waar bij voorkeur gescholden en op de persoon gespeeld werd.
Ik denk dat niemand hier op zit te wachten omdat dit de waarde van een forum tot nul terug brengt.
Ik heb het volste vertrouwen in dit forum en de mensen er achter en hun visie.
Dat de touwtjes in het begin strak aangehaald worden is gezien het verleden niet meer dan logisch.
Ik denk dat iedereen het er wel mee eens is dat spelen op de persoon niet hoort op een forum, echter de kritiek die geuit wordt door ArChie gaat over beslissingen die door Ziggo gemaakt worden over de technische invulling van het digitale televisienetwerk. Beslissingen die in zijn ogen een negatieve uitwerking hebben op de ontvangst bij ons thuis. Het probleem is echter dat de infrastructuur voor digitale televisie zo complex is tegenwoordig dat het moeilijk is de vinger op de zere plek te leggen, wat weer tot uiting komt bij de helpdesk van de maatschappijen door standaard te beweren dat het probleem binnenshuis ligt (wat overigens ook vaak het geval is).

Wat ArChie al jaren doet is ons via fora op de hoogte houden van de veranderingen aan de infrastructuur en de mogelijke consequenties daarvan. Hierdoor was het vaak voor mij duidelijk dat het geen zin heeft om weer mijn kabel een stukje in te korten, maar dat er een verandering heeft plaatsgevonden aan de infrastructuur wat problemen veroorzaakt. Ik zou het dan ook erg jammer vinden als ArChie zijn queeste voor optimale beeldkwaliteit staakt. Dat zijn toon misschien iets is verhard is niet verwonderlijk, omdat hij weinig respons krijgt op het aangekaarte terwijl hij in mijn ogen vaak een punt heeft. Tel daarbij op dat dezelfde fout (het te vol stoppen van transport streams) meermaals wordt gemaakt, terwijl daarvoor duidelijk is geworden wat de uitwerking daarvan is, daar zou ik ook moedeloos van worden.

Sorry voor mijn lange eerste post, maar dit moest even van mijn hart.

Groet,

Mart