Los bericht bekijken
  #13  
Oud 2 april 2008, 08:48
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Hmm, nu ik de reactie van Archie zie benik toch weer nogal ongerust omdat er kennelijk druk op hem is uitgeoefend die wij niet op het forum hebben gezien.

Nogmaals: als de post van Archie al als te vergaand wordt beschouwt is het voor mij een teken dat kennelijk het MGV bestuur elk vermogen tot kritische toon mist en kennelijk te veel ingekapseld is door Ziggo. Als dat inderdaad zo is, is denk ik/vrees ik dit forum niet lang een zinvol leven beschoren.

Ik ben tegen scheldkanonades, maar heb absoluut ook geen zin om terechte kritiek op Ziggo te verdoezelen omdat Ziggo dat misschien niet leuk vind om te lezen. Ik ga daar waarschijnlijk meerdere keren scherper in zijn dan Archie in de post die deze discussie veroorzaakte was.

Als dat niet gewaardeerd wordt, so be it, maar dan wordt het weer eens naar alternatieven zoeken. Persoonlijk vind ik nml de posts van Archie een schoolvoorbeeld van wat nu juist wel op dit forum moet staan: een erg goed onderbouwd verhaal dat op constructief kritische toon een probleem aankaart wat kennelijk al lange tijd niet aangepakt is en waar kritiek op Ziggo meer dan terecht is.
En als Ziggo hier idd mee bezig is: prima, laat ze dat hier melden, officieel en niet via een anoniem (hoe zeer ik anoniem ook waardeer, sommige dingen hoor je toch graag even officieel), zijn we allemaal tevreden.
En als Ziggo andere prioriteiten heeft: laat ze het hier uitleggen, dan kunnen wij reageren of dat volgens ons de goede prioriteiten zijn.

Of anders moet je de MGV als gebruikersvereniging splitten van dit forum, zodat het ene niet het andere in de weg zit.