Los bericht bekijken
  #34  
Oud 1 april 2008, 23:48
rmb24's schermafbeelding
rmb24 rmb24 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 september 2007
Locatie: Bovenkarspel / Multikabel [toen problemen nog snel opgelost werden, en de Horizon nog ver weg was]
Ziggo Internet: Connect & Play complete, Ubee EW321B
DTV: Humax iHDR 5200c, Humax 5300C, Samsung DCB-H360RS, Horizon SMT-G7401
Berichten: 433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tja Bekijk bericht

Edit: Zie nu pas dat je een Ranex telefoon gebruikt. Ranex apparatuur is een berucht merk mbt nummerweergave. Is bijna niet werkend te krijgen.
Het zal misschien zo zijn dat Ranex producten wat problemen zouden kunnen geven, maar tot aan de wijziging heeft het toestel bij mij ruim 2 jaar goed gefunctioneerd, vanaf de dag van ingebruikname.
Is het dan gek dat ik me afvraag of het wellicht aan de service van MK (Casema centrale) kan liggen, dat nu mijn nummerweergave het af en toe laat afweten?

Ik wil hier alleen maar aangeven dat ik, net als de voorgaande schrijvers, wil melden dat de nummerweergave na de wijziging niet helemaal correct meer werkt, en om dan nu maar de schuld op de gebruikte apparatuur te schuiven vind ik een tikkeltje goedkoop.

Duidelijk is inmiddels wel, dat na de samenvoeging van de 3 providers, de service (als die er al was, maar dan spreek ik uitsluitend op eigen ervaring....) er beslist niet beter op geworden is, of nog zal worden. De nadruk komt m.i. steeds meer te liggen op het management systeem, dat steeds meer zijn intrede gaat doen bij dergelijke omvangrijke bedrijven, en daarbij wordt uitsluitend naar kosten/baten gekeken (cijfertjes dus...) en daar trekken consumenten van de provider alleen maar een lastige wissel op!!

Gr,
Ron