Los bericht bekijken
  #11  
Oud 1 april 2008, 20:34
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Archie, je weet zelf heel goed dat je hier (en op het vorige forum) mag schrijven wat je wilt. Er is nog nooit een post van je weg gemodereerd !

Verder heeft Ben in verschillende posts, die niet alleen over jou gingen hier en daar een kritische opmerking gemaakt over de toonzetting tegen elkaar en over sommige posts. Dit is bedoeld om de mensen een signaal te geven dat we hier graag respectvol met elkaar omgaan. Als anderen kritisch mogen zijn, dan mag Ben dat zeker ook zijn. (hoor en wederhoor)

Jij mag wat ons betreft schrijven wat je wilt, op elke toon die je wilt. Laat je vooral niet door ons tegenhouden. Wij krijgen hier geen problemen mee met Ziggo en we zijn ook niet zoals je schrijft 'onder druk gezet' door Ziggo. Wij zijn volledig onafhankelijk van Ziggo en zijn alleen afhankelijk van de verenigings-leden van de MGV.

Wij hebben ook buiten het forum vaak met elkaar gecommuniceerd en je weet ons standpunt. Wij denken dat we veel meer voor elkaar kunnen krijgen door constructief overleg. Jij denkt dat jouw manier nadat je iets geconstateerd hebt dit op een bepaalde manier te presenteren beter werkt. Dat is je goed recht, maar verwacht dan ook wel eens een kritische opmerking terug. Als dat van jou niet mag en je daaruit de conclusie moet trekken dat je niet meer op het forum wil posten kan ik daar niets aan veranderen, dat is je eigen keuze, maar het komt op mij een heel klein beetje als chantage over. Want wij hebben er in het overleg met Ziggo geen last mee als jij op een forum reageert, dus daarom hoef je niet te stoppen met posten.

Wij hebben alleen het idee dat er veel meer uit te halen zou zijn als je jouw energie op een andere manier zou gebruiken dan altijd van het slechte uit te gaan. Dat is jouw keuze, die respecteren wij, maar heb ook oog voor die van anderen.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....