Los bericht bekijken
  #10  
Oud 1 april 2008, 19:23
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Als veroorzaker/onderwerp van deze discussie zal ik dan ook maar mijn bijdrage leveren. De meesten die mijn bijdragen aan dit en andere forums lezen weten dat ik mij behoorlijk kritisch opstel richting de Zesko kabelbedrijven. Ik ben niet bereid om alles zonder meer te geloven wat de Zesko kabelbedrijven ons op de mouw proberen te spelden via managers, woordvoerders en de helpdesk. De Zesko kabelbedrijven zijn daar uiteraard niet blij mee en oefenen nu wat druk op het MGV bestuur uit om mij in toom te houden.

Voor de opening van dit nieuwe Ziggo forum heb ik van het MGV bestuur te horen gekregen dat ik wel andere forum gebruikers mag helpen door zaken op digitaal TV gebied uit te zoeken of technische zaken mag aankaarten, echter zonder een oordeel te hebben over het handelen en functioneren van Ziggo. Ik heb begrip voor het standpunt van het MGV bestuur die een goede relatie met Ziggo belangrijker vinden dan een Ziggo klant die zich kritisch uitlaat, maar dat zou betekenen dat ik mezelf moet muilkorven en daar heb ik geen zin in. Dat heb ik in mijn reactie aan het MGV bestuur ook laten weten.

Bij mijn eerste bijdragen aan dit nieuwe forum heb ik echter toch getracht om mij zo mild mogelijk op te stellen, maar kennelijk wil het MGV bestuur van mij een voorbeeld maken zodat meelezende Ziggo medewerkers zien dat ze hun uiterste best om mij en eventuele andere gebruikers met kritiek in toom te houden. Vandaar de wat overtrokken reactie van het MGV bestuur op mijn stukje over de stills die ik net als anderen ook niet begreep. Ik heb me deze keer getracht te beperken tot de (chronologische) feiten voor degenen die dezelfde discussie niet gevolgd hadden op het TV Home forum en niemand prutsers genoemd. Dat heb ik destijds wel in de richting van het Multikabel personeel van de afdeling digitale TV gedaan nadat ik via signaal analyses geconstateerd had dat er keer op keer dezelfde voorkombare fouten werden gemaakt die dan weer via de helpdesk glashard werden ontkend.

Ik heb geen zin om elke keer mijn woorden nauwgezet te moeten afwegen om te voorkomen dat dit op de één of andere manier door het MGV bestuur zou kunnen worden uitgelegd als een insinuatie of ongefundeerde kritiek. Kennelijk is het wel toegestaan dat Ziggo via managers, woordvoerders, NLkabel en/of de helpdesk allerlei flauwekul verspreiden zonder dat ze dat moeten onderbouwen, maar zou ik dat niet mogen aankaarten omdat ik dan eerst met harde bewijzen moet komen.

Om de samenwerking tussen MGV en Ziggo niet in de weg te zitten heb ik daarom besloten om niet langer deel te nemen aan de discussies op dit forum.


Gegroet,

ArChie