Los bericht bekijken
  #5  
Oud 1 april 2008, 16:30
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.465
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
OK, helder.

Moet zeggen dat ik het tot nu toe ook prima vond en vind gaan, maar was verbaasd dat je uitgerekend een erg correctie post aangreep om dit punt te maken. Vandaar mijn vraag.

Maar denk dat we grotendeels hetzelfde idee hebben dan.
Als je in ons oude forum kijkt ( http://mgv.multikabel.nl ) zul je zie dat er vrijwel nooit gemodereerd werd. De keren zijn echt op één hand te tellen en gebeurde dan alleen bij scheldpartijen en zo.

Echter af en toe een kritische noot van "ons" moet toch wel kunnen vind ik. Daar hoef je het natuurlijk niet mee eens te zijn, dat mag gelukkig van beide kanten, maar ons standpunt als gesprekspartner van Multikabel en nu Ziggo vereist dat we hen toch met respect benaderen, anders zul je nooit resultaten bereiken.

Een reactie die in het verleden in ons (en andere) forums wel eens in de richting van een toon als "prutsers" of "niet-capabele technici" ging bij aanhoudende klachten in de diensten, werkt juist averechts. Er lezen veel techneuten van Multikabel/Casema/@Home in de forums mee en wanneer er constant denigrende opmerkingen gemaakt worden, zullen die juist minder 'hard lopen' dan wanneer je klachten op een positieve manier brengt. Veel internet-diensten storingen werden vaak al op zeer korte termijn verholpen via informele contacten en meldingen in het forum. Een lastig probleem wordt het snelst opgelost als je directe lijnen hebt met de juiste personen binnen een organisatie. Daarvan vind je vele voorbeelden op ons oude forum. Ook in dit forum zie je hier al voorbeelden van. (Standaard problemen uiteraard via de helpdesk, maar de meeste zaken op de forums zijn dat niet of worden door de andere forumleden al opgelost door de juiste tips te geven) We hebben met Ziggo goede hoop en ook toezeggingen dat we dit voor alle diensten in de toekomst zullen kunnen gaan vormgeven, ook via een meer officieel georganiseerde webcare via een forum.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....