Los bericht bekijken
  #2  
Oud 1 april 2008, 15:51
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Laat ik het om te beginnen helemaal daar mee eens zijn. Uiteindelijk willen we geen en mag er helemaal geen onderscheid zijn in de bejegening van wie dan ook. We praten over redelijk normale omgangsvormen en proberen te voorkomen dat zaken al te zeer in het persoonlijke vlak worden getrokken. Nu we net fris zijn gestart wil ik dat duidelijk laten merken.

Bewust, benadruk ik dat ook richting de provider. Deels ingegeven door ervaringen uit het verleden en deels omdat dat de partij is die het vaakst "in beeld komt". Als wij graag willen dat deze ook formeel (en niet enkelen uit persoonlijke motieven) op dit forum actief zijn en blijven (en we zijn juist volop bezig hen zover te krijgen), dan probeer je de uitingen die in het verleden een beletsel vormden, weg te nemen.

Nogmaals, ik heb het alleen maar over ongefundeerde kritiek, insinuaties en schelden op wie dan ook.

Wat ik wel heel zeker weet is, dat het enthousiasme en de bereidwilligheid om mee te werken aan een forum mede wordt ingegeven door de toonzetting. Dat geldt voor iedereen. Als daardoor mensen/instanties weg zouden blijven, dan wil je dat gewoon voorkomen.

En tenslotte, natuurlijk kan iemand ook zijn hart best wel eens luchten. Daar laten we heus wel ruimte voor.
__________________
BenJ