Discussie: Nieuw: FAN TV
Los bericht bekijken
  #10  
Oud 31 maart 2008, 18:02
Speedy.TV's schermafbeelding
Speedy.TV Speedy.TV is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: @Home soms 1200
DTV: Samsung 9401R
Berichten: 11
Standaard

Hier zit op kanaal 118, Fan alleen heb ik een stilstaand beeld met een verkeersbord erop.

Het lijkt er wel op dat ze vandaag echt beginnen want ze hebben volgend persbericht verstuurd:

FAN 'Jouw wereld in beeld' van start.
Het nieuwe TV-kanaal FAN 'Jouw wereld in beeld' start maandagavond om zes uur met uitzenden. Afgelopen week heeft televisieproducent FAN overeenstemming bereikt met UPC en kleine kabelexploitanten over digitale èn analoge doorgifte van de nieuwe – volledig Nederlandstalige – zender. Dat betekent dat de succesvolle FAN-programma's binnenkort ook in zo'n 75% van de huishoudens zònder digitale ontvanger is te zien. FAN is uiteraard zeer verheugd met deze ontwikkelingen.
Televisieproducent FAN had al eerder overeenstemming bereikt over digitale doorgifte van de zender met de grote kabelexploitanten Casema, @Home en Multikabel (kanaal 118), CAIW (kanaal 52) en DELTA Kabelcomfort (kanaal 145). Daarnaast zendt FAN ook uit via diverse kleine kabelexploitanten, ondermeer Kabel Noord en St. CAI Harderwijk. Bovendien gaat UPC de FAN-programma's zelfs aanbieden via video-on-demand (VOD). De kijker kan dan zelf bepalen welk programma hij wil zien en wanneer.
FAN 'Jouw wereld in beeld' zal 24 uur per dag, zeven dagen per week voornamelijk informatieve TV-programma's gaan uitzenden voor iedereen in de leeftijd van 20 tot 65 jaar. Primair richt de zender zich hierbij op de doelgroep 35-65 jaar, een doelgroep die in het huidige zenderaanbod is ondervertegenwoordigd.
FAN hanteert een horizontale programmering. Gebaseerd op het kijkgedrag van de doelgroep is die zo samengesteld dat 's ochtends vroeg en 's avonds laat de zender een mannelijk profiel heeft met programma's als 'AutoXperience', 'MotorXperience' en de documentaireserie 'Jongensdroom' rond autocoureur Robert Doornbos.
Overdag geldt een vrouwelijk profiel met de populaire programma's 'Woon en Klusmagazine', 'Tuinmagazine' en 'Thuis in Nederland', aangevuld met 'Reismagazine' en de bekroonde serie 'Een baby's wereld'. In de avondperiode richt de zender zich met een gevarieerd programma-aanbod op zowel vrouwen als mannen.
Het programma-aanbod van FAN 'Jouw wereld in beeld' wordt op korte termijn uitgebreid met een dagelijks Vrouwenmagazine en Mannenmagazine, een Businessmagazine èn een eigentijds nieuwsprogramma dat in nauwe samenwerking met Dagblad De Pers en de IEX media groep zal worden geproduceerd.
Bron: Persbericht FAN


update: inmiddels toch beeld!