Los bericht bekijken
  #13  
Oud 31 maart 2008, 17:30
martin1's schermafbeelding
martin1 martin1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 juli 2007
Locatie: Caiw gebied
DTV: 1x Humax 5200 ,2x Humax 9200 PVR met 1 Terrabyte geheugen , Samsung 9401r
Berichten: 72
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
ArChie, volgens mij zeggen we hetzelfde en zijn we het helemaal eens, met als enige verschil dat ik reageerde op de impliciete veronderstelling van martin1 dat zijn ideale pakket van 20 zenders bij meer concurrentie goedkoper gaat worden. En dat betwijfel ik dus nogal, simpel omdat puur op prijs geen enkele kabelaar de concurrentie wint.

De impliciete veronderstelling dat als je zenders volledig per zender a la carte kan afnemen je dan goedkoper af bent betwijfel ik, omdat de basiskosten toch betaald moeten worden.

En pakketten zijn nu eenmaal voor een kabelaar interessant omdat je soms kanalen makkelijker in combi dan apart verkoopt. Beroemd voorbeeld is natuurlijk de relizender/porno combi (nee, ik heb het pakket echt alleen maar genomen vanwege de relizenders...)
Hoho Xahmol,
Ik reageerde ook op Archie's (bericht 6 van deze discussie) betreffende de content.
Hoewel je content , kwaliteit en prijs eigenlijk niet los van elkaar kan zien.

Lees het anders even terug , "ik ben overigens niet iemand die voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten" (betreffende die 20 kanalen) ik heb een zeer breed pakket bij Caiw.

Maar de discussie begon over de invloed van programmaraden op de inhoud en samenstelling van pakketten.
En hoe of dat je dat je invloed kan krijgen op de samenstelling van pakketten.

En ik ben er van overtuigd dat het goedkoper en gevarieerder in pakketkeuze wordt bij (meer) concurrentie voor de kabelaars.

Concurreren met wat voor produkten dan ook naar de gunst van de klant kan nm maar op twee simpele manieren (dus ook met het produkt van digitale televisie) :

1 = Prijs (van het zelfde produkt)
2 =Kwaliteit / pakketkeuze ,content.

Maar zolang de concurrentie geen vrij spel krijgt en je niet kan kiezen omdat er maar een goede kabelaar beschikbaar is per huishouden gaat dat niet gebeuren.

Laatst gewijzigd door martin1; 31 maart 2008 om 17:43