Los bericht bekijken
  #10  
Oud 31 maart 2008, 10:36
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
In theorie is er inderdaad keus, maar in de praktijk ligt dat vaak toch wat anders.
Ben het op zich helemaal met je eens, en meer concurrentie zou idd nog beter zijn (gaf ik zelf ook al aan), maar ik reageerde met name op die mensen die een klein pakket tegen weinig willen. Dan zeg ik: Digitenne.
Ja, kwaliteit is fors minder, maar sorry, als je wel kwaliteit wil maar er niet voor wil betalen heb ik daar nog even minder sympathie voor ;-)

Valt me altijd wel op dat mensen wel altijd voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten, kwaliteit kost nu eenmaal geld en kabeltarieven zijn in NL relatief laag als je ze vergelijkt met andere landen.
Concurrentie op prijs op de kabel zal denk ik ook bij meer concurrentie niet zo zeer op prijs van het basispakket zijn: de infrastructuur zal toch betaald moeten worden en de slag met Digitenne win je hier toch niet. Concurrentie zal dus met name in pakketkeuze en prijs/kwaliteit van de extra zenders zitten.
En wellicht in de mogelijkheid zelf volledig je apparatuur te kiezen (zou zelf meteen weg zijn naar een aanbieder die echt een open platform biedt én de 10 NL basiszenders in zo hoog mogelijke kwaliteit, liefst HD doorgeeft. Dan zou ik zelfs het gebrek van alle andere zenders nog voor lief willen nemen).