Discussie: Inloggen Multikabel
Los bericht bekijken
  #3  
Oud 30 maart 2008, 19:46
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Leonardo Bekijk bericht
Goed dat ik op 'onze' nieuwe hoofdpagina las dat dit ook geldt voor de nieuwsserver want dat heb ik nergens meegekregen. Ik neem aan met het e-mailadres van het hoofdaccount.(?)
In de email die je kreeg stond dat uitgebreid beschreven hoor. Er zijn verschillende emails, voor de hoofd-accounts en voor de sister-accounts. In de mail voor de hoofd-account staat beschreven waarvoor dit allemaal geldt. De emails worden in verschillende batches verzonden, dus misschien heb je wel die van de sister-account, maar nog niet die van de hoofdaccount gekregen.

de tekst van de brief is:
Citaat:
Geachte abonnee,
Als internetabonnee bij Multikabel bent u gewend om met uw gebruikersnaam in te loggen op diensten zoals e-mail, webmail, Service Site en de nieuwsserver. Deze manier van inloggen wordt vereenvoudigd. Vanaf vandaag logt u op alle Internetdiensten van Multikabel in met uw e-mailadres. In deze e-mail leest u wat de gevolgen voor u kunnen zijn en waar u eventueel uw instellingen dient aan te passen. Let op: uw wachtwoord blijft ongewijzigd.

Instellingen mailprogramma
Maakt u voor het lezen en verzenden van e-mail gebruik van een mailprogramma, zoals Outlook (Express), dan dient u bij de instellingen uw huidige gebruikersnaam te vervangen door uw volledige e-mailadres. We adviseren u om zo snel mogelijk uw instellingen aan te passen. Dit om te voorkomen dat u uw mail niet meer kunt ophalen en versturen. Een beschrijving voor het aanpassen van uw e-mailadres in Outlook (Express) vindt u bij veelgestelde vragen.
Uw gebruikersnaam: [hoofdaccount-gebruikersnaam]
Uw e-mailadres: [hoofdaccount-emailadres]
Let op: dit zijn uw hoofdgegevens, het zogenoemde hoofdaccount

Webmail
Gebruik uw e-mailadres en wachtwoord om in te loggen.
Met Webmail kunt u overal waar een internetverbinding beschikbaar is uw e-mail lezen.

Service-Site
Gebruik uw e-mailadres en wachtwoord om in te loggen op de Service Site. Hier kunt u o.a. uw e-mailinstellingen wijzigen, spamfilters configureren en uw abonnementen beheren. Een aantal diensten, zoals het aanmaken van extra e-mailadressen en het online bekijken van uw facturen, kunt u alleen regelen als u bent inlogt met het
e-mailadres van uw hoofdaccount.

Homepage
Gebruik uw e-mailadres en bijbehorend wachtwoord om uw eigen website te uploaden.

Nieuwsserver
Maakt u gebruik van de Multikabel/QuickNet nieuwsserver? Dan dient u in de instellingen van uw newsprogramma uw huidige gebruikersnaam te vervangen door uw volledige e-mailadres. We adviseren u om zo snel mogelijk uw instellingen aan te passen om te voorkomen dat u geen bestanden meer kunt ophalen of uploaden.

Meer informatie
Heeft u vragen over de gewijzigde manier van inloggen? Raadpleeg dan eerst de antwoorden op mogelijke vragen. Heeft u na het raadplegen van deze brief en de veelgestelde vragen nog behoefte aan aanvullende informatie, dan kunt u contact met onze Klantenservice op 072-8009999. De Klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 21.00 uur en in het weekend tussen 10.00 en 17.00 uur. Meer informatie over onze abonnementen vindt u op www.multikabel.nl.

Met vriendelijke groet,

Willy Verweij
Product Manager Internet en Telefonie
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....