Los bericht bekijken
  #7  
Oud 30 maart 2008, 18:42
martin1's schermafbeelding
martin1 martin1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 juli 2007
Locatie: Caiw gebied
DTV: 1x Humax 5200 ,2x Humax 9200 PVR met 1 Terrabyte geheugen , Samsung 9401r
Berichten: 72
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Het aantal kanalen is toegenomen, maar sluit die inhoud ook aan bij de wens van de klant? In tegenstelling tot anderen ben ik geen kanalen spaarder. Ik vind het totaal niet interessant om in een gesprek te kunnen aanhalen dat mijn kabelbedrijf wel X kanalen heeft. Het gaat mij om wat een kanaal te bieden heeft en of dat aansluit bij mijn interesses. Als ik mijn persoonlijke kanalen pakket kon samenstellen op basis van de huidige volledige kanalenlijst van Ziggo, dan zou ik vermoedelijk niet veel verder komen dan een kanaal of twintig. De rest boeit me niet of nauwelijks.

De recente uitbreidingen die er aan de kanalen lijst van Ziggo hebben plaatsgevonden vallen volgens mij toch voornamelijk in de categorie commercieel interessante kanalen voor kanalen voor Ziggo omdat ze niet te veel kosten, misschien zelfs wel betalen om doorgegeven te worden, en ze het aantal kanalen lekker laten groeien. Vooral handig om in reclame uittingen te kunnen aangeven dat je als kabelbedrijf wel meer dan X kanalen hebt. Soms zit er een wat interessanter kanaal tussen dat dan direct in het duurste pakket verdwijnt om klanten over de streep te trekken dat pakket te nemen.
Mee eens:

Ik kijk zelf ook maar naar hooguit 20 kanalen die dan in mijn favorietenlijst staan opgeslagen , de overige waslijst aan kanalen bekijk ik zelden.

Toch moet ik hiervoor inderdaad een uitgebreid duurder pakket nemen.

Ik denk niet dat een programmaraad dit kan veranderen , of dat het ooit op een andere manier is af te dwingen dat ik de beste kanalen (naar keuze) in een klein voordelig pakket krijg.

Behalve als de kabelmaatschappijen tegen elkaar moeten gaan concurreren om de gunsten van de klant , daar zie ik de enige mogelijkheid.

Dan moet wel 'even' de markt vrij worden gegeven...........