Los bericht bekijken
  #7  
Oud 28 maart 2008, 21:24
rmb24's schermafbeelding
rmb24 rmb24 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 september 2007
Locatie: Bovenkarspel / Multikabel [toen problemen nog snel opgelost werden, en de Horizon nog ver weg was]
Ziggo Internet: Connect & Play complete, Ubee EW321B
DTV: Humax iHDR 5200c, Humax 5300C, Samsung DCB-H360RS, Horizon SMT-G7401
Berichten: 433
Standaard

Maar het idiote is wel, dat ik nu een digitaal startpakket aangeschaft heb, voor een prijs van € 9,99 (afgerond op € 10,-) De verkoper van de smartcard in DVD verpakking, kon mij ook geen verdere informatie geven over het hoe of wat van de verschillende prijzen. Hij las op wat er op de verpakking stond, en dat was € 9,99 dus dat moest ik afrekenen.
Ik verbaas mij nog het meest over de ronduit onbenullige nietsnutterige reactie van de helpdesk van multikabel, waar je blijkbaar op basis van het niets kunnen, al gauw een plaatsje in de top 10 van vragenbeantwoorder krijgt toegewezen.
Ik ben over het algemeen tevreden over de producten die ik bij MK betrek, maar zodra ik met een vraag zit, bedenk ik me wel 10 keer voordat ik deze aan MK stel, omdat ik uit ervaring weet, dat de reactie zo inhoudsloos is. Vaak "copy/paste" van hetgeen de website vermeld, en nooit echt ingaan op de vraag. En dat zal uiteindelijk toch betaald moeten worden, vandaar die "sneaky" verhogingen van allerlei tarieven.
Jammer......van een organisatie die zichzelf zo op de borst klopt vanwege hun klantvriedelijkheid.


Groet,
Ron