Los bericht bekijken
  #4  
Oud 27 maart 2008, 22:42
rmb24's schermafbeelding
rmb24 rmb24 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 september 2007
Locatie: Bovenkarspel / Multikabel [toen problemen nog snel opgelost werden, en de Horizon nog ver weg was]
Ziggo Internet: Connect & Play complete, Ubee EW321B
DTV: Humax iHDR 5200c, Humax 5300C, Samsung DCB-H360RS, Horizon SMT-G7401
Berichten: 433
Standaard

Echt duidelijk is MK ook niet v.w.b. de kosten van de aanschaf van het digitale pakket.
In een brochure staat dat alles wat je nodig hebt, is een digitale ontvanger (kosten afhankelijk van het product), en een smartcard á € 9,95 bij een leverancier in de aanklikbare lijst.
Op de website wordt echter melding gemaakt van een prijs van € 29,95 voor het digitale startpakket. Navraag bij de helpdesk (via reactie formulier) levert alleen een "copy/paste" op uit dat deel van de website die ik zelf ook al had gelezen, en de melding dat de prijs van € 9,95 niet meer valide is, en er tegenwoordig € 29,95 voor moet worden neergeteld. Is dat alles wat de helpdesk kan produceren, en verder niet ingaan op de vraag wat zo'n pakket dan precies inhoudt??? Dan maar naar de aanbevolen winkel gestapt, om erachter te komen wat nu de werkelijk kosten zijn van zo'n digitaal startpakket.
Nou, dat bleek bij Beerepoot in Grootebroek een verrassing te zijn. Alleen de aanschaf van de smartcard (decoder heb ik al...) kostte me daar excact € 10,- en dat bedrag kan ik nergens terugvinden in de aanbevelingen van MK.
Ik vraag me wel eens af waar zo'n helpdesk (!!!) nou wel goed in is....