Los bericht bekijken
  #7  
Oud 25 maart 2008, 22:23
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Wil je wat duidelijker zijn wat je bedoelt...

Ik lees er nu uit dat er "iets" update in internet explorer terwijl jij deze website helemaal niet meer in beeld hebt ??? Of bedoel je dat je nog een venster open hebt staan? Dat een pagina zichzelf refreshed na 60 seconden is niet zo vreemd, dat doen er wel meer waar nieuwe info op komt, maar wat je bedoelt is misschien wat anders....

Maar dat onze server jouw browser zou besturen als jij al lang weer op een andere pagina zit lijkt me onmogelijk....
Ik doe mijn best om dit soort zaken zo goed mogelijk te beschrijven, maar omdat er sprake lijkt te zijn van willekeur in het optreden valt het niet mee om een goede beschrijving te geven.

Als je naar de wie zijn er online pagina gaat en je blijft daar langer dan een aantal minuten dan zie je dat er ongeveer om de minuut een refresh van die pagina wordt uitgevoerd. In de status balk van de Internet Explorer zie je bij zo'n refresh dan iets langskomen dat begint http://ziggo-gebruikers.nl/bla bla.

Om wat voor een reden dan ook lijkt dat refresh proces soms actief te blijven als ik de wie is online pagina verlaten heb waardoor diezelfe update regel om de minuut blijft langskomen en, om het nog gekker te maken, als ik dan het ziggo-gebruikers.nl domein volledig verlaat komt dan, wanneer dat update proces actief is gebleven, ook op andere websites om de minuut die http://ziggo-gebruikers.nl/bla bla regel langs. Schiet mij dus maar lek.

Citaat:
Verder: dat heb ik al een aantal keren gevraagd om te beantwoorden:
Zie je deze dingen ook als je het forum los geopend hebt (dus via http://ziggo-gebruikers.nl/forum ) ????
In principe ben ik een nette gebruiker, dus bij alles wat ik zie kan je er vanuit gaan dat ik dat meldt bij het draaien van het forum vanuit de CMS. Helaas lukt het mij niet altijd om de dingen die ik zie te reproduceren zodat ik dan ook kan verifieren of de zelfde handelingen bij een forum zonder CMS gebruik ook tot dezelfde problemen leiden.

Ik wil dus eerst kunnen reproduceren met CMS voordat ik conclusies ga trekken zonder CMS.

Laatst gewijzigd door ArChie; 25 maart 2008 om 22:31