Discussie: Smarcardbijdrage
Los bericht bekijken
  #13  
Oud 25 maart 2008, 18:56
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JohnČ Bekijk bericht
Deze discussie heeft dan ook alleen nut als er door de topicstarter een duidelijke en betrouwbare bronvermelding wordt gegeven naar dit nieuwsfeit m.b.t. de smartcardbijdrage.
Bij alle 3 providers @Home, Casema en Multikabel is er totaal geen informatie te vinden over deze bijdrage, maar wel over meerdere smartcards per huishouden, maar dat is al lang bekend dat men daarvoor een jaarlijkse vergoeding voor moet betalen, maar niet voor de 1e smartcard waar de topicstarter op doelt.

Hierbij dus een verzoek aan de topicstarter om een bronvermelding te plaatsen zodat de forum gebruikers dit bericht kunnen nalezen.
De smartcard bijdrage is aangekondigd door de Product Manager Televisie van Ziggo/Multikabel in een brief aan alle Multikabel digitale TV abonnee's. Uiteraard staat er nog niets over op de websites van @Home, Casema en Multikabel aangezien dergelijke aanpassingen pas gemaakt worden op het moment dat een nieuwe regeling wordt ingevoerd. Verder heeft de woordvoerder van Casema ook uitspraken gedaan over de aankomende smartcard bijdrage. Even googlen en er is een hoop informatie te vinden.