Discussie: Smarcardbijdrage
Los bericht bekijken
  #10  
Oud 25 maart 2008, 13:47
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

ff ingrijpen mensen. Normaal gesproken is het idd stomvervelend om een discussie eindeloos herhaald te zien. Kennelijk is de discussie niet uitgestuiterd. Deze heeft op het MGV forum ook gespeeld. Desondanks kan ik hem billijken.
1. Dit forum speelt zich voor een veel breder publiek af, voor velen is deze discussie toch nieuw. Ook deze mensen willen hun zegje hierover doen.
2. Voor de MGV is dit een platform waar ook wij als bestuur kennis nemen van voor en tegens van wat er leeft onder de gebruikers in relatie tot de dienstverlening van onze provider. Het is voor ons een goede zaak als wij zaken aankaarten als deze worden gedragen door een breed publiek.
3. Wij met ons 5'en hebben de wijsheid niet in pacht, de kracht van de MGV komt juist voort uit het feit dat we middels dit forum kunnen putten uit een enorm arsenaal aan kennis, inzicht en ervaring die leeft onder zo'n enorm breed publiek.
4. Ook voor onze provider is het belangrijk om kennis te hebben en te ervaren wat en hoe zaken leven onder de klanten. Ik kan een ieder verzekeren dat zulks wel degelijk impact heeft.

Het enige waar wij in deze voor willen waken is een eindeloze herhaling van standpunten zonder dat er iets nieuws aan de discussie wordt toegevoegd.

Op dit moment spelen er een aantal zaken, die nog niet zijn beslecht. Als we discussies daarover gaan afkappen dan doen we ons zelf met z'n allen daarmee enorm te kort. Immers we willen er toch uiteindelijk met de provider over kunnen praten?
__________________
BenJ