Discussie: Smarcardbijdrage
Los bericht bekijken
  #7  
Oud 25 maart 2008, 09:20
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Bor, even afgezien van mijn mening over dit topic, twee opmerkingen:
- is dit onderwerp nu niet echt uitgekouwd? Op het oude forum haalde je dit bijna in elk topic erbij, op het nieuwe forum nu al weer twee berichten? Is alles hierover nu nog niet gezegd?
- Vind je zelf ook deze enquete niet een beetje suggestief? Wat denk je nu echt dat hier uit gaat komen als je de vraag zo stelt? Als je een objectieve uitkomst wilt hebben, voeg dan op zijn minst de volgende antwoorden toe: 'betaal liever niet extra, maar begrijp de overwegingen', 'betaal liever niet extra, maar lig er niet wakker van' en 'heeft geen betrekking op mij want ik heb een pakket met internet en telefonie'. Dat maakt de enquete ook naar Ziggo toe een stuk geloofwaardiger (en dat is neem ik aan je doel met al deze ophef).

Wat ik dus zou willen stemmen is 'heeft geen betrekking op mij want ik heb ook internet en telefonie'. En dat geld denk ik voor heel veel mensen, dus we moeten zaken ook weer niet overdrijven.
Ben bovendien met lagere kosten voor een tweede smartcard inclusief gratis ook het extra pakket op de tweede smartcard erg blij, dus in mijn toekomstige gewenste setup met twee smartcards ga ik er juist op vooruit.

Los daarvan vind ik een jaarlijkse bijdrage voor een smartcard in zoverre wel een aardig idee, dat je nu ook dienstverlening voor die bijdrage kan eisen. Zie ook punt 5 van Angelo hierboven.

Laatst gewijzigd door xahmol; 25 maart 2008 om 09:26