Discussie: Nieuw forum
Los bericht bekijken
  #3  
Oud 24 maart 2008, 20:10
commander's schermafbeelding
commander commander is offline
Administrator
Site Admin
 
Geregistreerd: 5 februari 2008
Locatie: Ziggo-gebied
Berichten: 85
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Adejong Bekijk bericht
-Als je op de home-pagina, links op een forum onderwerp drukt, opent hij het in een nieuw scherm, is dit met opzet gedaan? Ik heb persoonlijk liever dat hij het in hetzelfde scherm opent.
Dat is de RSS-feed op de homepage. Daar werken we nog aan om dat in hetzelfde venster te laten openen, kan nu nog even alleen in een nieuw venster. Daarvoor moet nog iets in de code van de website gewijzigd worden. Even geduld daarvoor nog ...
Citaat:
-Zodra je in het forum een subforum aanklikt, dan kom je standaard onderaan de pagina terecht, terwijl het volgens mij prettiger is als hij netjes bovenaan de pagina opent.
Is ook nog een onhebbelijkheid van het tonen van het forum in een frame van de main-site. Als je het forum los opent is dat niet het geval. We moeten hier nog verder even induiken. Je kunt even op de "home" toets van het toetsenbord drukken om in 1 keer weer bovenaan te staan.

Citaat:
Voor de rest moet ik zeggen dat ik de totale forumlijst erg groot vind, Is het niet mooier om een subforum te maken met Digitale Ontvangers en daar weer de verschillende fora's van elke digitale ontvanger? Op die manier word de ForumIndex niet zo groot.(Is maar een idee)
<EDIT>
Ik lees net een tip voor het bovenstaande:
De lijst zal nog wat korter worden omdat diverse groepen uit het oude MGV forum nog samengevoegd gaan worden met de nieuwe indeling. Echter sommige van de MGV-groepen moeten nog gesplitst/verdeeld worden over verschillende andere groepen. Zal na de eerste week wel beter eruit zien verwacht ik als e.e.a. uitgedund is.


Meer tips en/of opmerkingen altijd welkom !
(wij zien ook niet alles en als niemand het meldt kunnen we er niets aan doen )