Los bericht bekijken
  #1  
Oud 22 maart 2008, 22:57
musicman's schermafbeelding
musicman musicman is offline
Member
 
Geregistreerd: 22 augustus 2007
Locatie: hoofddorp - multikabel
Ziggo Internet: Multikabel Family - Motorola
DTV: GigaBlue HD Quad Plus
Berichten: 43
Standaard MK heeft blijkbaar nog niet genoeg geld

Een paar weken geleden kwam ik weer eens op de Multikabel site en daar trof ik een actie dat je bij het aanvragen van een totaalpakket voor het digitale pakket, je deze dan 2 maanden gratis krijgt.
Ik heb een muziek pakket, maar inmiddels is het standaard aanbod zo uitgekleed dat het nauwelijks zinvol is om digitaal te kijken. Ik ben dus gezwicht voor de aanbieding voor 6 euro per maand meer.

Nu komt een aantal weken later de rekening in de (mail)bus, met heel vrolijk een afrekening van 9 euro 95 voor het digitale totaalpakket.

Ik weer even bellen met MK, maar na een kwartier kwijt te zijn geweest aan het uitleggen van het probleem aan de telefoniste kwam dus uiteindelijk het hoge woord eruit: de aanbieding van 2 maanden gratis totaalpakket geldt ALLEEN als je nog geen pakket had, of nieuw binnenkomt als digitale klant.

De verhogingen en aanpassingen van de afgelopen tijd waren dus nog niet genoeg om die bentleys van de directieleden te betalen, en men heeft gemeend ons nog meer geld uit de zak te kloppen.

Het is toch jammer dat ze hier geen andere aanbieder hebben, want dan had ik allang over gestapt.