Los bericht bekijken
  #2  
Oud 19 maart 2008, 21:07
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.456
Standaard Re: TV-Home forummers dus nog even geduld !

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Leonardo
Worden de TV-Home forummers ook lid van de MGV?
Gaat de MGV zich ook inspannen voor de TV-Home forummers?
Eh... iedereen kan lid worden van de MGV, maar dus niet automatisch. De MGV heeft verenigingsleden en forum-leden.

En aangezien er binnenkort geen verschil meer is tussen het Multikabel-Gebied en Casema/Home gebied zijn de belangen gelijk. Nu al zijn de groeps-storingen en problemen bij Casema meestal ook van toepassing op Multikabel gebied omdat het 1 bronsignaal is.

Het alleen opkomen voor oude Multikabel klanten is dus niet zinnig en mogelijk, omdat we te maken hebben met een compleet nieuwe organisatie en ingangen. En die ingangen zijn geen regionale dus als we daar een probleem inschieten kan dit dus zonder problemen ook voor dingen die gesignaleerd worden verderop in Casema en @Home gebied.

Maar als gebruikersplatform (voor gebruikers door gebruikers) en forum staan we straks open voor alle ziggo-klanten die allemaal hun ei kwijt kunnen. Structurele zaken zullen wij als MGV gewoon op blijven pakken zoals nu. De contacten met Ziggo hebben we al gelegd. Ziggo medewerkers zullen in het nieuwe forum ook meelezen en in de verdere toekomst waar nodig ook mensen met problemen actief benaderen en reageren op groeps-issues. Daarover zijn al afspraken gemaakt.

Vermoedelijk zullen we ergens in dit komende weekeinde het forum gaan converteren en overzetten naar het nieuwe forum (andere software) op een nieuwe URL, maar dat merk je vanzelf omdat je dan vanuit deze URL doorgezet zult worden. De bestaande forum-leden van dit MGV forum zullen dus overgezet worden naar het nieuwe forum en je kunt daar met dezelfde gegevens inloggen als op dit forum. Je kunt daar straks alleen wat opties extra instellen. TV-Home forum-leden moeten zich straks even opnieuw registreren op het nieuwe forum (voor zover ze niet al een account op het huidige MGV forum hebben natuurlijk).