Los bericht bekijken
  #21  
Oud 18 maart 2008, 12:40
nenuse50's schermafbeelding
nenuse50 nenuse50 is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 november 2004
Locatie: Velserbroek
Ziggo Internet: Alles-in-1Plus+HD
DTV: samsung H360rs+Samsung DCB-B270R
Berichten: 38
Standaard Re: powerbundel met harddiskrecord en onduidelijke voorwaard

Zo morgen weer een week geleden dat ik de helpdesk van multikabel aan de lijn had .En ik de afwijzing van de harddisk recorder schriftelijk toe gestuurd zou krijgen.Mensen van multikabel als jullie dit lezen (zullen jullie ongetwijfeld doen) komen jullie dan helemaal niks meer na.


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nenuse50
Nou daar zijn we weer vervolg op het niet leveren van de harddiskrecorder (waar op gerekend had en waarvoor ik naar een bundel over gestapt was waarom zou ik ander over gaan ) .
Van middag de HD van multikabel gebeld en maar eens vragen hoe het er mee staat .Zij moest even in het syteem kijken en hier in stond dat mijn klacht afgewezen was.Ik uitgelegd wat er gebeurd was zij betreurde het maar gaf potverdome nog aan dat het erg onduidelijk was en dat er veel mis verstanden over zijn .Mijn vraag was dan ook direct als dat dan zo is waarom het dan niet DIRECT op de website doorgevoerd word met een duidelijke uitleg.
Zij kon me hier geen uitleg op geven. Volgens haar zou ik de afwijzing nog wel schriftelijk ontvangen.Je kan wel na gaan dat ik er aardig de pest over in heb hoe men dit afhandel .Zeker als je al 8 jaar klant bent .
Dus als ik het schriftelijk binnen krijg hou ik jullie op de hoogte .
groetjes 8O 8O 8O


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door millz
Ja daar was ik al een beetje bang voor, nou als je missie is geslaagd horen wij het graag, dan kunnen wij ook aktie ondernemen namelijk.
Als het vervolgens ons lukt, dan krijg je van mij een maand gratis film en sport1 kado!
Ik denk dat je zo 3 jaar gratis kan gaan kijken
Lekker meegenomen toch