Los bericht bekijken
  #15  
Oud 8 maart 2008, 23:09
nenuse50's schermafbeelding
nenuse50 nenuse50 is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 november 2004
Locatie: Velserbroek
Ziggo Internet: Alles-in-1Plus+HD
DTV: samsung H360rs+Samsung DCB-B270R
Berichten: 38
Standaard Harddiskrecorder

Nou daar ben ik dan ik zou jullie op de hoogte houden ivm het toewijzen van een hd recorder.
Van morgen was het dan zo ver zoon lief had pakje in ontvangst genomen van postbode en open gemaakt ,pap hij is er, ik zeg wat. De samsung zegt hij, ik blij .Wat blijkt, is het dus de digitalen ontvanger(ik was er al bang voor gezien de verhalen hier op het forum).Terwijl ik van de week nadat de monteur langs was geweest voor de telefoon aansluiting
voor de zekerheid toch nog even de helpdesk gebeld had om te vragen of ik echt wel recht op had volgens de mdw stondt hij in bestelling .Ik vanmiddag direct helpdesk gebeld en verhaal uitgelegd de mdw heeft wederom de algemenevoorwaarde gelezen die op de site staan en gaf zelf (weer toe) dat het erg onduidelijk is en dat ik er volgens hem toch recht op had.Hij zou er een officieele klacht van maken dat ik het er niet eens mee ben.En kon zelf geen beslising nemen hier wordt ik nog over terug gebeld ,heb wel de beste man duidelijk gemaakt dat ze ander wel de telefoon aansluiting weer weg kunnen halen en alles weer in oude staat terug kunnen brengen want dan heeft voor mij de overstap geen meerwaarde .Ik had juist zitten wachten tot ze met een leuke aanbieding zouden komen .Dus ik hou jullie op de hoogte wordt vervolgd.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door millz
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nenuse50
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Delvi
En dan nog is die aanbieding niet geldig.
Ik heb ze (3x) gebeld voor deze actie (op de 29ste), omdat ik best over wil stappen van tv/power internet, naar een bundel. Maar ik wil wel een recorder erbij dan. Alleen heb ik op het moment die 300 euro ofzo voor de recorder niet.
Dus ik dacht "mooie aanbieding, kan ik toch over en krijg ik er nog een recorder bij ook"....helaas, maar jammer. Upgraden kan, maar dan met de decoder en niet de recorder. ook niet tussen de hierboven genoemde datum.
Ik heb me zelfs nog laten bellen. Daar gevraagd hoe het nou zit en die jongen zei letterlijk "Meneer, als u uw abbo upgrade via het service center, dan kunt u op een gegeven moment aangeven dat u de recorder wilt hebben". Ik proberen.... mooi niet, ook daar kan je alleen de decoder aangeven en geen recorder.... Balen


Ik denk dat je niet de juiste persoon aan de telefoon hebt gehad .
Bij de eerste keer bellen had ik er geen recht op.Ik was het hier niet mee eens en toen algemene voorwaarde door gelezen en opnieuw gebeld andere mdw aan de lijn deze moest het evn uitzoeken.En volgens hem had ik wel recht op de harddiskrecorder.
Ik eb nu dus tv en internet(power) van MK en ga nu dus naar Powerbundel incl telefonie.Maar eerst maar afwachten als hij binnen komt .
Maar ik vrees dat je net de verkeerde aan de lijn gehad heb.
Ik heb precies hetzelfde gedaan, en dag later gebeld met de vraag wanneer ik de HD recorder kon verwachten... :twisted:
Mevrouw kon mij vertellen dat ik helemaal geen recht had op die recorder dus de aanvraag vervolgens maar laten vervallen.
Beetje apart van de SD om verschillende verhalen in de wereld te helpen.
Denk dat zij ook niet goed geinformeerd worden.
Laat even weten wanneer je de hd recorder hebt ontvangen?!