Los bericht bekijken
  #23  
Oud 8 maart 2008, 12:57
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vincent
Eigenlijk vind ik dat BMWMaX gelijk heeft. Een eigen mailserver op je verbinding is natuurlijk meer een luxe dan noodzakelijk. Ik kan me zelfs nog iets herinneren dat Multikabel heel lang in de voorwaarden heeft gehad dat je zelf thuis geen servers mocht draaien op je verbinding.
Ik ben het niet met jullie eens. Multikabel heeft het feit dat eigen mailservers zijn toegestaan zelfs gebruikt als reclame middel voor Internet via de kabel. Net als bij het gedoe rond het afschaffen van gratis onderling bellen bij Telefonie zijn dat voor sommige mensen argumenten om te kiezen voor een bepaalde provider. Nu komt het Multikabel even niet uit en ze verwijderen alle informatie over dit punt en schaffen het af. Dat maakt van Multikabel niet bepaald een betrouwbare partij om zaken mee te doen.

Bij het Telefonie gedoe had ik het ook al aangegeven, maar het is natuurlijk altijd mogelijk om bij het afschaffen van een dienst de bestaande klanten tegemoet te komen door de dienst voor hun in stand te houden en alleen geen nieuwe aanmeldingen meer aan te nemen. Dat is klantvriendelijkheid. Laatst nog aan een telefonische enquette meegedaan waar men de vraag stelde of Multkabel betrouwbaar was. Je kan je het door mij gegeven antwoord wel voorstellen...