Los bericht bekijken
  #162  
Oud 27 februari 2008, 22:31
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingpin
Dat klopt toch? je had Xtra, telefoon en tv.
had je nu alleen tv gehad en dan een power bundel, dan had je de PVR gekregen, toch?
In hoeverre dat klopt is maar de vraag. In ieder geval wordt er niet duidelijk gesteld in de actie voorwaarden dat het PVR aanbod niet geldt bij overstap van een combinatie va Televisie, Internet en/of Telefonie naar een Bundel. In die speciale voorwaarden wordt alleen gesproken over een "Bundel aanbod met digitale ontvanger" waarbij in het midden wordt gelaten om wat voor een digitale ontvanger het dan zou gaan.

Het enige dat weer duidelijk is geworden uit deze hele discussie is dat Multikabel voor de zoveelste keer weer niet in staat blijkt te zijn om duidelijk te communiceren zodat iedereen dat op dezelfde manier leest en ook begrijpt.
Het gaat om 2 acties:
A: 4 februari 2008 tot en met 16 mei 2008
B: 1 februari 2008 tot en met 29 februari 2008

Actie A: Gratis digitale ontvanger bij de Entreebundel en Familybundel, indien: Gelijktijdige aanmelding voor de diensten internet Ún telefonie in een Bundel geeft recht op het actieaanbod: Dus dat wil zeggen, dat of het een nieuwe klant is of een klant met alleen maar een abonnement op tv, die de entree of familybundel afneemt.
Of nieuwe klant of een klant met alleen een aonnement op tv, die dan een power abonnement afneemt, die heeft recht op de decoder met harddisk.

Actie B: combinatie van Televisie, Internet en/of Telefonie naar een Bundel. dat geldt dan voor klanten die tv en internet hebben of klanten die tv en telefonie hebben en die gaan bundelen hebben dan recht op een decoder tegen 15 euro vergoeding.

In beide acties geldt dat ert een contractsduur van 12 maanden zijn.

Met vriendelijke groet,
Tom